|
Příspěvky uživatele - 239.56
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008 ne, já se ptala, jestli je to nutný, protože je veliká a dřevnatá. když zkracuju bonsae, taky to ošetřim lakem |  | poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008 a ještě jsem přehlédla hosta: myslela jsem jen, jestli je nutné potom ošetřovat rány lakem na dřevo |  |
|  | poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008 no on by stačil třeba právě jen jeden výhonek..někde vzadu, kde by to nebylo vidět: oD
a pěkná je, ale upřímně už z ní začínám mít docela strach: o) už by asi potřebovala přesadit a nedovedu si dost dobře představit, jak to provedu..i když je mi... celý příspěvek > |  | Jaké rostliny jsou vhodné k sesazování?, 9.4.2008 ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti se sesazováním rostlin do jednoho květináče. když se povede, tak myslim, že to je fakt moc hezký a ted se stejně začíná přesazovat...
je mi jasný, že potřebujou stejný podmínky a nesměj si... celý příspěvek > |  | pokojové květiny, 9.4.2008  ibišek jsem na jižním okně měla. bohužel i přes parný léto, dnes už na něj jen vzpomínám: o)..přes víkend, co jsem byla pryč se uplně spálil. takže má svý meze: o) ale mám tam zelenec a bonsai fuki. a i když jsem se dočetla, že přímé slunce jí... celý příspěvek > |  | poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008 teda děkuju moc všem
tak já to seříznu, zkrátím a dám do substrátu..jen doufám, že na to seženu pořádnej igelit: o) myslíte, že se to bude muset ošetřit lakem? mám akorát na bonsai: o) |  | Pěstování orchideí, 8.4.2008 mám taky můrovec - phalaenopsis a taky to s nim nemám jednoduchý. po odkvětu jsem mu nechala šlahounek, jenom jsem odstřihla ten vršek s odkvetlýmy květy a od tý doby teda nevypadá, že by začínal kvést, tak nevím no... a co se zálivky týče, tak to... celý příspěvek > |  | poraďte prosím, co to mám za palmu, 8.4.2008  ahoj všem, nevíte prosím, o jakou palmu se jedná? dostala jsem jí před pár lety a ona roste a roste a už má asi 180 cm. potřebovala bych jí trochu oříznout a chtěla jsem vědět, jestli bych si jí mohla třeba nechat zakořenit ve vodě. jako... celý příspěvek > |  | Poradíte prosím co je to za kytky, 8.4.2008 no já se moc nevyznám, ale to poslední bych řekla, že je africká kopřiva, dřív sem jí měla, vypadá to dost podobně |  |
 |
|
|
|