Příspěvky uživatele - 239.56

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
poraďte prosím, co to mám za palmu, 9.4.2008
ne, já se ptala, jestli je to nutný, protože je veliká a dřevnatá. když zkracuju bonsae, taky to ošetřim lakem
a ještě jsem přehlédla hosta: myslela jsem jen, jestli je nutné potom ošetřovat rány lakem na dřevo
no on by stačil třeba právě jen jeden výhonek..někde vzadu, kde by to nebylo vidět: oD a pěkná je, ale upřímně už z ní začínám mít docela strach: o) už by asi potřebovala přesadit a nedovedu si dost dobře představit, jak to provedu..i když je mi... celý příspěvek >
Jaké rostliny jsou vhodné k sesazování?, 9.4.2008
ahoj, chtěla bych se zeptat, jaké kdo máte zkušenosti se sesazováním rostlin do jednoho květináče. když se povede, tak myslim, že to je fakt moc hezký a ted se stejně začíná přesazovat... je mi jasný, že potřebujou stejný podmínky a nesměj si... celý příspěvek >
pokojové květiny, 9.4.2008 Obsahuje fotku
ibišek jsem na jižním okně měla. bohužel i přes parný léto, dnes už na něj jen vzpomínám: o)..přes víkend, co jsem byla pryč se uplně spálil. takže má svý meze: o) ale mám tam zelenec a bonsai fuki. a i když jsem se dočetla, že přímé slunce jí... celý příspěvek >
teda děkuju moc všem   tak já to seříznu, zkrátím a dám do substrátu..jen doufám, že na to seženu pořádnej igelit: o) myslíte, že se to bude muset ošetřit lakem? mám akorát na bonsai: o)
Pěstování orchideí, 8.4.2008
mám taky můrovec - phalaenopsis a taky to s nim nemám jednoduchý. po odkvětu jsem mu nechala šlahounek, jenom jsem odstřihla ten vršek s odkvetlýmy květy a od tý doby teda nevypadá, že by začínal kvést, tak nevím no... a co se zálivky týče, tak to... celý příspěvek >
poraďte prosím, co to mám za palmu, 8.4.2008 Obsahuje fotku
ahoj všem, nevíte prosím, o jakou palmu se jedná? dostala jsem jí před pár lety a ona roste a roste a už má asi 180 cm. potřebovala bych jí trochu oříznout a chtěla jsem vědět, jestli bych si jí mohla třeba nechat zakořenit ve vodě. jako... celý příspěvek >
Poradíte prosím co je to za kytky, 8.4.2008
no já se moc nevyznám, ale to poslední bych řekla, že je africká kopřiva, dřív sem jí měla, vypadá to dost podobně
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika