|
Citron vypěstovaný z pecky, 27.8.2011 Můžete ho zastřihnout a postupným zaštípáváním vytvarovat třeba korunku nebo ho nechat naroubovat.Olina |
 |
Uskladnění dýně, 27.8.2011 Listy naší velké dýně mají plíseň a tak potřebuji poradit jak ji uskladnit, aby vydržela do halloweena.Jestli ji nechat venku tak, aby na ní nepršelo nebo s ní někam do chladna? Děkuji Olina |
 |
|
 |
Co to je za kytku, 26.8.2011 Dosna.Latinský název Canna.Olina |
 |
Balkonovka okrasná listem, 18.8.2011 Já ho mám taky a na podzim mi vždy vykvete.Olina |
 |
Co je to za sukulent?, 10.8.2011 Kvete? A jak jsou listy velké?Olina |
 |
Ibišek bahenní, 10.8.2011 Ten list má takovou zelenohnědou nebo zelenotmavěčervenou barvu.Je dělený.Olina |
 |
Ibišek bahenní, 9.8.2011 Já vím, zapomněla jsem napsat jestli má někdo Cranberry crush.Tmavě červený s barevným listem.Olina |
 |
Ibišek bahenní, 9.8.2011 Prosím Vás, kdo máte tento ibišek a kvete Vám pochlubte se.Vložte nějaké fotky.Děkuji Olina |
 |
Co je to za kytku?, 4.8.2011 Já bych řekla, že to bude jedna begonií rex.Olina |
 |
Určení rostliny, 3.8.2011 Euphorbia tirucalli.Jeden z mnoha druhů pryšců.Olina |
 |
|
 |
Určení rostliny, 2.8.2011 Koukla jsem na net a je to kruštík (epipactis).Patří do vstavačovitých.Koukněte na www.kvetenacr.cz na kytky zeleněkvetoucí.Olina |
 |
Co je to za květinu?, 30.7.2011 Podle mne aeschynanthus.Olina |
 |
Nevíte co je to za rostlinu?, 19.7.2011 Je to dračinka.Olina |
 |
Pozná někdo tuto pokojovku?, 7.7.2011 To bude nejspíš druh begonie rex.Mám podobnou a nic podrobnějšího k názvu jsem o ní nenašla.olina |
 |
Znáte někdo tuto kytičku?, 7.7.2011 Kalanchoe, česky se ji taky říká kolopejka.Olina |
 |