Příspěvky uživatele - 160.43

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Medinilla magnifica - kvety, 24.8.2009
Ahoj, dekuji za odpoved.Ja zvazuju, ze na jedne rostline kvety vylamu a na druhe necham, vyskousim co bude lepsi.Jedna rostlina uz odpadly kvet mela a tam uz dva mesice rostou nove listy a jsou -zatim-pekne.Je to moc pekna kytka, ale jak jsem se... celý příspěvek >
Medinilla magnifica - kvety, 23.8.2009 Obsahuje fotku
Zdravim vsechny pestitele a prosim o radu co s kvety medinilly.Mam dve rostlinky, ktere nadherne kvetly, ted uz bobule odpadly, zustaly pouze rozevrene kvety a chtela bych vedet jestli je mam odstrihnout nebo pockat az samy odpadnou.Z tech mist po... celý příspěvek >
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 28.6.2009 Obsahuje fotku
Proc se nepochlubit?Je to hezky konicek.Prispivam malou ukazkou, vsechno ted krasne kvete.Lenka
Orchidej, 6.4.2009
Ahoj, moc dekuji za radu, jsem rada, ze vim co mam a presadim a nerozdelim a doufam, ze vydrzi.Kytek mam hodne, ale orchidej prvni a hned chudinku, tak mam radost, ze se zachrani.Jaru zdar...
Orchidej, 5.4.2009 Obsahuje fotku
Ahoj dostala jsem orchidej.ale jsem zacatecnik.Byla docela zubozena, po odkvetu nekdo odstrihnul cely stvol a tak jsem ji dala na okno a cekala co z toho bude.A najednou ze spodu zacala obrazet.-viz foto-muzu ji ted presadit a muzu ji pripadne... celý příspěvek >
Co to mam?, 3.4.2009
Ahoj tak si myslim, ze mate pravdu, taky jsem na to koukala a nebyla jsem si jista, ale asi to bude ono.Dekuji za pomoc.Tam to bylo po odkvetu, ale bylo to hrozne velke -no subtropy-to co ja opecovavam doma jako oko v hlave je tam v kazde skarpe jako... celý příspěvek >
Co to mam?, 31.3.2009 Obsahuje fotku
Ahoj, nevedel by nekdo nazev rostliny?Pri svych cestach sbiram seminka, vetsinou rostlinu vyfotim, ale tuhle jsem nejak zapomela vyfotit.Semena byla vetsi nez vlassky orech, nepravidelna,podobna kamenu a behem skladovani v papirovem pytliku -asi... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika