|
Příspěvky uživatele - 160.43
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Medinilla magnifica - kvety, 24.8.2009 Ahoj, dekuji za odpoved.Ja zvazuju, ze na jedne rostline kvety vylamu a na druhe necham, vyskousim co bude lepsi.Jedna rostlina uz odpadly kvet mela a tam uz dva mesice rostou nove listy a jsou -zatim-pekne.Je to moc pekna kytka, ale jak jsem se... celý příspěvek > |  | Medinilla magnifica - kvety, 23.8.2009  Zdravim vsechny pestitele a prosim o radu co s kvety medinilly.Mam dve rostlinky, ktere nadherne kvetly, ted uz bobule odpadly, zustaly pouze rozevrene kvety a chtela bych vedet jestli je mam odstrihnout nebo pockat az samy odpadnou.Z tech mist po... celý příspěvek > |  |
|  | Nejzdařilejší pokojové rostliny, 28.6.2009  Proc se nepochlubit?Je to hezky konicek.Prispivam malou ukazkou, vsechno ted krasne kvete.Lenka |  | Orchidej, 6.4.2009 Ahoj, moc dekuji za radu, jsem rada, ze vim co mam a presadim a nerozdelim a doufam, ze vydrzi.Kytek mam hodne, ale orchidej prvni a hned chudinku, tak mam radost, ze se zachrani.Jaru zdar... |  | Orchidej, 5.4.2009  Ahoj dostala jsem orchidej.ale jsem zacatecnik.Byla docela zubozena, po odkvetu nekdo odstrihnul cely stvol a tak jsem ji dala na okno a cekala co z toho bude.A najednou ze spodu zacala obrazet.-viz foto-muzu ji ted presadit a muzu ji pripadne... celý příspěvek > |  | Co to mam?, 3.4.2009 Ahoj tak si myslim, ze mate pravdu, taky jsem na to koukala a nebyla jsem si jista, ale asi to bude ono.Dekuji za pomoc.Tam to bylo po odkvetu, ale bylo to hrozne velke -no subtropy-to co ja opecovavam doma jako oko v hlave je tam v kazde skarpe jako... celý příspěvek > |  | Co to mam?, 31.3.2009  Ahoj, nevedel by nekdo nazev rostliny?Pri svych cestach sbiram seminka, vetsinou rostlinu vyfotim, ale tuhle jsem nejak zapomela vyfotit.Semena byla vetsi nez vlassky orech, nepravidelna,podobna kamenu a behem skladovani v papirovem pytliku -asi... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|