Příspěvky uživatele - 203.161

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
cardiocrinum giganteum, 15.3.2009
Tato rostlina by měla být dle internetu mrazuvzdorná až do -15°C.
phaleonopsis, 28.1.2009
To by chtělo více údajů - v jakém teple je rostlina, jakém substrátu. Zkuste se podívat na kořeny.Milan1
prosím o radu, 28.1.2009
Já bych s vyhazováním počkal - zkusil bych mírně zalévat, aby nepřeschla a myslím si, že za nějakou dobu by na vrcholu měly začít vyrážet nové listy. Když shodila listy - nepřeschla nebo není v chladu? Milan1
Orchidej, 20.1.2009
Toto je Phaleanopsis hybr. Je to teplomilná orchidej. Přesadit je možné nejlépe po odkvětu a sázet do o něco většího květináče - může být zase průhledný. Při přesazování nepoškodit dužnaté kořeny - pokud k tomu dojde tak ostrým nožem konec zaříznout... celý příspěvek >
Cymbidium, 17.1.2009
V zimě se tato orchidej nehnojí a velikost zálivky je potřeba sladit s teplotou a světlem. Vše musí být vyvážené, jinak může dojít k opadu poupat.
Orchideji opadaly vsechny listy, 14.1.2009
Dle Vašeho popisu se zřejmě jedná o Phaleanopsis hybr. a Dendrobium phaleanopsis. Toto jsou teplomilné orchideje t.zn. že noční teplota by neměla klesnout pod 17-18°C. S tím prvním zkuste jej dát bez květináče do igelitového pytlíku s mírně... celý příspěvek >
Bletilla, 10.1.2009
Bletilla striata je terestrická orchidej, která na podzim shazuje listy. Substrát má být neutrální až lehce kyselý a propustný, vzdušný. Vyhovuje jí umístění na slunečném místě chráněném před poledním úpalem. Nesmí přeschnout.Je vděčná za lehké... celý příspěvek >
Zmijovec - hurá kvete, 24.11.2008
Já jej pěstuji též již mnoho let. Letos mně jedna hlíza rozkvetla a po odkvětu se rozdělila na pět kousků, které úplně nedozrály(nerozpadly se). Navíc jiná rostlina po odkvětu vyhnala pupen asi na 7cm a takto zůstala stát až do podzimu, kdy začala... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika