Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Slabé rhododendrony, 13.8.2008
Osobně si myslím že se to s množstvím rašeliny přehání. Já je sázím do jam, kde jen ručně promíchám původní jílovitou půdu s tou rašelinou, přitom na jednu jámu dám max. půl pytle rašeliny, a i to se mi zdá hodně. Důležitý bude spíš mulč a zálivka v... celý příspěvek >
List orchidei - choroba?, 13.8.2008
Vypadá to jako reakce na ohnutí, lehké skoro-nalomení, nebo přiskřípnutí:-)  Asi s tím při přepravě zachází jako s tuctovým zbožím.
vinná réva, 12.8.2008
Jgeneral: A ten se dá sehnat běžně? Nevíš kolik má průměr? Líbilo se mi že je to taková struna a ne těžký tlustý drát, já toho moc potřebovat nebudu:-) jen dva asi 20timetrové řádky. Karel.
Pěstování vinné révy ve vyše položených oblastech, 11.8.2008
Mám také u Vsetína mladou, malou výsadbičku(550m.n.m.). Z řízků mám: Krystal(opravdu favorit), Prim, Svetočnyj, Chupku bílou, chrupku červenou, Hibiji, Frankovku(pokus, asi neuzraje), nově Golubok,. Svetočnyj a krystal zrají celkem brzo perenospora... celý příspěvek >
vinná réva, 11.8.2008
Zdravím. Měl bych dotaz. Na nových výsadbách révy v Itálii jsme viděli takový celkem tenký drát, byl jakoby lesklý a šel dobře napínat. Tento drát jsem viděl i ve vinici v Praze troji, netušíte co je to za druh? Takový bych docela bral... Karlos.
Odkopky Durancie, 11.8.2008
Dal jsem pokusně na dvě durancie očka red havenu, no to jsem zvědavý jestli se něco ujme. U durancií už delší dobu pozoruji, že brzo ztrácí mízu. proti myrobalánu teda určitě. Už tento víkend šla kúra od dřeva dost blbě, za dva týdny už ji... celý příspěvek >
pěstování lilií, 11.8.2008
Tak podle mých zkušeností žádná lilie nevydrží na jednom stanovišti moc dlouho. V literatuře se uvádí přesadit za tři roky. Sám jsem královskou lilii měl a mám a po těch třech letech byla stále v pohodě, pak ale narostl ten ocásek, jako Vám. lilie... celý příspěvek >
Durman - uvadání listů, 5.8.2008
no vypadá to opravdu na popálení sluníčkem. Dokonale prohlédněte list zespodu i horní stranu, jestli tam nejsou nějaké mini-breberky. Karlos.
Jak se vám líbí mé broskvičky?, 31.7.2008
Kéž by i příští rok bylo počasí na jaře milosrdné k nám okrajovým pěstitelům, protože je to opravdu hlavně o tom případném nevymrznutí květů. Pro mě je broskvoň s meruňkou jednoznačně symbolem jakési exotiky v ČR. Myslim že na obrázku redhaven není,... celý příspěvek >
lilie královská, 31.7.2008
Regale(klasika, velmi světlomilná lilie z Číny s hustým olistěním, listy tenké, snáší vápno, extremně vonící, až nesnesitelně http://i18.photobucket.com/albums/b149/dctropics/June%202006/Lilium_regale-1.jpg Candidum (přezimující růžice) lilie... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 30.7.2008
hmmmm:-) Karlos
Campanula zvonek nevěsta, 29.7.2008
Možná máte nějaký květuschopný klon :-) Karlos.
Tak to je super: podle listů je to P. caerulea a ta jen tak každému nekvete, takže pěkně:-) Když tak vyfotit! Karlos.
A co ta mučenka, taky vám kvete? Karlos.
Jaký jehličnan je na fotografii?, 29.7.2008
Tak že by přece jen cypřišek?:-)
Další diskuze:  3132333435>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika