|
Příspěvky uživatele - 97.34
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Znáte ji někdo?, 7.4.2009 Pravda, vždycky se najde nejaké řešeni, no zkusim a pak se ukaže..třeba nebudu ta prava pěstitelka :-)
Přeji krasny den Veronika :-) |  | Znáte ji někdo?, 7.4.2009 Ano bohužel se nam trochu rozjela podlaha takže proto mam obavy, aby se nezaklicila někde pod plovouci podlahou:-) asi se jen zbytečně strachuji, ale opravdu moc nemam zkušenosti s kytkami..Od rodiču znam, jen takové ty běžné, co jsme meli doma, jako... celý příspěvek > |  |
|  | Znáte ji někdo?, 7.4.2009 Přeji hezky den, ano už jsem ji nasla je to Euphorbia leuconeura je to celkem zvlaštní rostlina, když jsem si přečetla snad doufam, že celkem dost o této kytce nejprve jsem se zděsila, když jsem četla, že střilí semena, v první řade jen z toho, že... celý příspěvek > |  | Znáte ji někdo?, 6.4.2009 Ahojky Lido, ja děkuji, ale nevim kde hledat dal začala jsem se o kytky zajimat nedavno a tak jsem trochu laik...
Hezky den Veronika |  | Znáte ji někdo?, 5.4.2009 Ahojky dostala jsem kytku, je to nejaky kaktus s listy, ale vubec ji neznam a nevim ani jak o ni pečovat neznate ji nekdo? dekuji Veronika i43.tinypic.com/ndto5j.jpg |  |
 |
|
|
|