|
Příspěvky uživatele - 30.32
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
tis nebo zimostráz?, 14.6.2006 Vážený pane,
já bych Vám doporučila vysázet jalovec. Nejsou s ním problémy a roste jako "blázen". A s tím co jste viděl na veřejném protranství - musíte si uvědomit, že se tyto plochy zaplňují s ohledem na nenechavé ručičky některých... celý příspěvek > |  | nízký plot z buxusu, 14.6.2006 Dobrý den,
já mám olemovaný trávník nízkým plotem z buxusu a můžu říci, že každou zimu mi nějaký vymrzne, já bych už do buxusu nešla. Je to rostlina nenáročná, sem tam je zaliju, ale ty zimy ... |  |
|  | Usychání tůjí, 14.6.2006 Já bych je zkusila pohnojit hořkou solí, prodává se to normálně v obchodě nebo v zahradnictví. Pokud jsou zalitý, tak je divný, že usychají, spíš jim chybí nějaké živiny. A pak mám dobrý zkušenosti s občasným pohnojením cereritem rozpuštěným ve... celý příspěvek > |  |
|
|
|