Příspěvky uživatele - 30.32

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
tis nebo zimostráz?, 14.6.2006
Vážený pane, já bych Vám doporučila vysázet jalovec. Nejsou s ním problémy a roste jako "blázen". A s tím co jste viděl na veřejném protranství - musíte si uvědomit, že se tyto plochy zaplňují s ohledem na nenechavé ručičky některých... celý příspěvek >
nízký plot z buxusu, 14.6.2006
Dobrý den, já mám olemovaný trávník nízkým plotem z buxusu a můžu říci, že každou zimu mi nějaký vymrzne, já bych už do buxusu nešla. Je to rostlina nenáročná, sem tam je zaliju, ale ty zimy ...
Usychání tůjí, 14.6.2006
Já bych je zkusila pohnojit hořkou solí, prodává se to normálně v obchodě nebo v zahradnictví.  Pokud jsou zalitý, tak je divný, že usychají, spíš jim chybí nějaké živiny. A pak mám dobrý zkušenosti s občasným pohnojením cereritem rozpuštěným ve... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika