|
Příspěvky uživatele - 4.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Nejzdařilejší pokojové rostliny, 7.3.2010 Tak tuhle něžnou květinu doma ještě nemám. Je běžně k dostání nebo se dá sehnat jen na výstavách? Magda |  | Anturie - Co to může být?, 4.3.2010 Zdravím všechny pěstitele anturek. Už jsem taky psala svém problému s anturií. Přesazení nepomohlo, reagovala. Koupila jsem kamarádce krásnou růžovou, vypadala zdravě ale po měsíci se na ní objevily stejné fleky, takže nevím kde je chyba.... celý příspěvek > |  |
|  | Uchovávání roubu, 28.2.2010 Dnes jsem si přinesla rouby z máslovky, kterou jsme po čtyřiceti letech zrušili. Mám je zabalené ve vlhkém hadru a v sáčku a mám je dát do lednice nahoru, kde je pouze jeden stupeň, tak se budu řídit podle rady zkušených. Doma máme hrušeň podobnou... celý příspěvek > |  | Sundavillea - zastipovani, 28.2.2010 Mám taky sundavillku červenou od loňska a krásně se rozkošaťuje i bez zaštipování. Myslím, že stačí jen uštipnout vrcholek a pak se začne košatit. Musím jí přesadit do většího květináče a obstarat velkou opěrku, aby se měla kde pnout. Už... celý příspěvek > |  | Amarylis, 27.2.2010 Zdravím, to je nádhera. Takový jsem měla před dvaceti lety a ani nevím jakým způsobem jsem o něj přišla. Ten dnešní je vybarveností a velikosí oproti tomuto "chuďátko". Vloni si sestra kupovala v květinářství plnokvětý tmavě... celý příspěvek > |  | Amarylis, 26.2.2010 Dobrý večer, sázím jej přesně podle návodu, jen si myslím, že by neměl mít hluboký květník, aby nerostl jen do kořenů a donutilo ho to kvést, tak jako klívii. Ta mi kvete dvakrát do roka. Nestihla jsem si zapsat Vaši emailovou adresu, ráda bych se s... celý příspěvek > |  | Amarylis, 21.2.2010  Zdravím a už jsem se dočkala prvního letošního květu hvězdníku ze čtyř co mám doma, tak posílám svůj obrázek. Škoda, že těch květů na něm není více, ale jak se do toho obuju, určitě se výsledek příště dostaví. Magda |  | Amarylis, 7.2.2010 Dobrý večer, mám dotaz k pěstování "hvězdníků". Koupila jsem si cibuli vloni na jaře a když kvetla měla pět stvolů a na každém po čtyřech květech. Ten pátý zaschl, asi už neměl sílu vyrůst. Přes rok jsem se o ně starala, přihnojovala a... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 7.2.2010 Dobrý večer Micuko, tak to jste mě s těma truhlíkama trochu zaskočila, protože jak begónky narostou a bude fučet, hrozí jim pád z okna i s truhlíkem. Zkusím ty hlízy nasadit až ke kraji, aby měly aspoň malou oporu na druhé straně. Ty moje se jmenují... celý příspěvek > |  | Pokojové rostliny, 6.2.2010 Dobrý večer Micuko, ta fialka je nádherná. Dříve jsem je taky pěstovala, ale teď jsem se zaměřila na gloxinie, ty se mi víc líbí, protože mají nádherné velké květy, tak až mi pokvetou, pošlu foto. Množím si je i listem jako fialku. Dají se... celý příspěvek > |  |
|  | Pokojové rostliny, 4.2.2010  J á se taky pochlubím s naší palmu už druhou v pořadí (2,5 m), která nás dnes tlačí z bytu. Magda |  | Anturie - Co to může být?, 3.2.2010 Já už jsem to s anturií vzdala, nevím jestli jí pomůže přesazení, má totiž větší část listů zežloutlých a zbytek podezřele uvadá, tak nevím, buď to vyjde nebo je konec. Na kapradinu jsem se už nemohla dívat jak opadává, tak jsem jí... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 3.2.2010 Ty brďo a ten květ , takový doma ještě nemám. Až se v létě vypravím do zahradnictví s ibišky, snad i tento druh tam objevím, ale nejsem si tak jista. protože to bych si ho určitě koupila. A ten druhý je taky pokojový nebo venkovní? M |  | Campanula zvonek nevěsta, 2.2.2010 Dobrý večer Micuko, prohlídla jsem si ten Váš snímek ibišku a myslím, že by se s tím už letos dalo něco dělat. Ostříhejte ty spodní listy až do té malé korunky. Zkracovat tu korunku nemusíte, má dost krátké větve a ibich se v únoru zkracuje... celý příspěvek > |  | Campanula zvonek nevěsta, 2.2.2010 Dobrý večer, tak je to stopro..on, co mám doma. Všimla jsem si, že ty plnokvěté neodkvétají hned druhý den, tak jako ty prázdné a déle nám všem pěstitelům ibišků dělají velkou radost. Zdraví Magda |  |
 |
|
|
|