Příspěvky uživatele - 4.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Campanula zvonek nevěsta, 13.8.2009
Omlouvám se za překlep, ale jak mi bylo sděleno, tak jsem to napsala. Jinak dík za správný název, aspoň jsem se v přspěvcích dočetla jak se tato kytka dá množit.
Campanula zvonek nevěsta, 13.8.2009
Berti hlásím, že už jsem objevila správný název tropického keře s krásným barevným zabarvením na konci větve, je to "BOUQANVILLEA". Já jí mám malinově červenou s bílými tyčinkami uvnitř květu. Je to lepší než petunie či surfinie,... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 9.8.2009
Ahoj Berti, opět jsem dokupovala nové sazenice kvetoucích begónek v zahradnictví, kde mi už paní dala slevu na odběr většího množství. Už mi zase několik hlíz odešlo. Mám je také pod střechou, jenže jsem je asi při tom vlhkém počasí nenenchala... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 31.7.2009
Zdravím Berti, nemohla jsem hned odepsat, protože jsem měla PC mimo provoz. U nás jsou ty bouřky letos v normále, pokud prší, tak jen takový "zahradnický", ale vydatný. Kroupy sem ještě nedorazily, ale jen abych to... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 20.7.2009
Ahojky Berti, ozývám se po dlouhé odmlce, něvěsta i ženich mi konečně ukázaly svoje květy. Divila jsem se, že listy ženicha jsou stejné jako u nevěsty.  Jinak jak se Vám daří v pěstování ostatní květeny? Já to zatím na focení nemám, ale doufám,... celý příspěvek >
Sázení brambor - kolik?, 6.5.2009
25 Kg pytel certifikované sadby jsme vysadili na 55m řádku. Hynek
Campanula zvonek nevěsta, 3.5.2009
Zdravím Berti, taky jsem začala všechny kytky vynášet ven, protože doma to už začíná překážet, jenže na obzoru hrozí přízemní mrazíky a tak asi musím begónky zase schovat na verandu, aby mi neodešly. Zdá se mi, že nějak pomalu rostou. Nevím jestli mi... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 19.4.2009
Zdravím Berti ze slunečné něděle. Děkuji za rady k begónkám. nemohla jsem se ozvat dříve, protože jsem chytla pěkně otravnou angínu, ale už se z toho pomoloučku vzpamatovávám.  Begónky mám naklíčené a nasazené v truhlících. Přenesla jsem je na... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 13.4.2009
Ahojte Berti, zdravím Vás! Prohlížela jsem si stránky "pochlubte se svými květinami"  a zjistila jsem, že mám právě ty vaše fotky uložené mezi svými obrázky, protože se mi moc líbily. Jste jedničkav pěstování. Já mám taky fuksie a... celý příspěvek >
kolik muskatu do 60 cm truhliku?, 2.4.2009
Do 60 cm truhlíku já dávám 5 sazeniček. Také záleží jaké jsou velikostně, je dobré je zaštipovat, aby se rozkošatily nejlépe až do konce května a pokud už teď mají pupeny na květ, taky vyštípnout. Sazenička musí narůst a zesílet. Pak má na to hodně... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 31.3.2009
Zdravím všechny ze sluníčkového dne. Snad zítřejší apríl něco nevyvede s počasím a konečně bude hezky. Máte Berto pravdu v tom, že je lepší namočit sazeničky do vody, aby vyteklo to mléko a pak teprve sadit. Já jsem to hned sadila i se stimulátorem a... celý příspěvek >
Campanula zvonek nevěsta, 26.3.2009
Zdravím Micuko! Ženich se už našel a má se k světu. Doufám, že mi paní vybrala opravdu sazeničku ženicha. Když jsem ho před léty měla, jeho listy byly trochu jiné - sametové na omak, tak nevím, tyhle jsou stejné jako u nevěsty. Myslíte, že mám v... celý příspěvek >
Begonie - kdy a jak?, 2.3.2009
Když nemám truhlíky s miskou jak mám zabránit tomu, aby mi neuhnily narostené stonky a tím pak odešla celá násada na kvetení? Děkuji
Campanula zvonek nevěsta, 1.3.2009
Taky mám doma nevěstu bez ženicha. Mám jí po mamince stále v jednom květináči už deset let. Mamka měla i ženicha, když jsem po ní převzala květenu, ženich mi přes zimu zašel. Dlouho jsem ho sháněla. Pak se mi ho podařilo sehnat, ale nebyl to ten... celý příspěvek >
Anglický muškát, 28.2.2009
Zdravím Danielo, zkusila jsem napíchat "angličáky" podle rady a úspěch se dostavil. Přijala se mi větší třetina z celkového množství. Je fakt, že tento druh chce každý rok obnovovat, pak víc kvete. Vloni jsem si koupila nové barvy na... celý příspěvek >
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika