Příspěvky uživatele - 4.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Campanula, 14.1.2011
Dobrý podvečer paní Marie, už se nám pomaloučku prodlužuje den a mě chytají pěstitelské přípravy. Sníh už je ze zahrady skoro pryč tak abych to všechno zase neunáhlila, chci se Vás zeptat jaké máte zkušenosti s množením ženicha a nevěsty a kdy je... celý příspěvek >
Amarylis, 2.1.2011 Obsahuje fotku
Tak já jsem si koncem listopadu koupila v marketu rašící cibuli amarilysu a takle se mi odměnila pár dnů před vánocemi. Původně měla být podle obrázku tmavě červená ale nevadí, že není taková, protože tuto barvu ještě ve své sbírce nemám. Rozinka
Campanula, 14.11.2010 Obsahuje fotku
Moje letošní nevěsta.
Alokazie, 13.11.2010
Mám taky alokázii už skoro tři roky v obýváku v polostínu. Když jsem si jí koupila měla tři listy. Za celou dobu mi vyhnala jen dva listy a ostatní mi uhynuly tak jsem jí chtěla vyhodit. Po přesazení se vzpamatovala a vyhnala jeden list, který mi... celý příspěvek >
Pěstování orchidejí, 13.11.2010
Prosím o radu! Kamarádka chtěla vyhodit orchidej, protože jí kvetla jen jednou a nedařilo se jí ji pěstovat, tak jsem si jí vzala a udělala pokus. Orchidej se mi odměnila za půl roku dlouhým stonkem s velkými nádhernými květy. Jenže dlouho jsem se... celý příspěvek >
Surfinie - jak přezimovat, 10.11.2010 Obsahuje fotku
Ty moje letošní se moc nevyvedly. Měly dostatek vláhy a stejně mi v celém truhlíku listy začaly žloutnout a květy světlat tak nevím kde jsem udělala chybu. Asi je už pěstovat nebudu. Zkoušel si je někdo doma pěstovat z vlastních semínek? Rozinka
Lilie a ostatní, 10.11.2010
Já mám lilie převážně v květináči, takže na zimu je dávám do sklepa. Ale pár mám ve volné půdě. Dávám je do uříznuté petky s dírkami pro dýchání kořenů a tím je chráním před hlodavci. Zatím nemám žádné ztráty jen tu co mi vyhrabal pes když tam cítil... celý příspěvek >
Lilie a ostatní, 9.11.2010 Obsahuje fotku
..a ještě ten citron!
Lilie a ostatní, 9.11.2010 Obsahuje fotku
Tohle jsou moje letošní lilie a kvetoucí citron.
Moje první úroda melounů, 5.11.2010
Byla to jiná chuť než melounu z obchodu, který se sklízí napůl zralý, byl svěží a slaďoučký.Rozinka
Moje první úroda melounů, 5.11.2010 Obsahuje fotku
Letos jsem vyzkoušela vypěstovat meloun i tam kde nebývá velké teplo tak jako na jihu, kde jsou pro něj ideální podmínky. A přece se urodil!
Gazánie a jejich péče, 5.11.2010 Obsahuje fotku
Gazánie se mi podařilo přezimovat v květináči minulou zimu a letos mi opět po vysazení do půdy krásně kvetly, takže věřím, že se dají uchovat. Měla jsem je v místnosti kolem 10-ti stupňů. Letos to zkouším znovu a uvidíme na jaře jestli přežijí. Jinak... celý příspěvek >
Ibišky, 31.10.2010 Obsahuje fotku
Pár ibišků a jiných krasavic z výstavy v srpnu na Floře.Rozinka
Krásky léta, 29.10.2010 Obsahuje fotku
Krásná neznámá...
Krásky léta, 29.10.2010 Obsahuje fotku
Rudbekie...
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika