|
Příspěvky uživatele - 53.3
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Keř Sakura, 12.3.2007 Může mi někdo poradit, kdy stříhat jeř Sakury? Děkuji |  | vymrzlý živý plot, 14.6.2006 Prosím o radu. Letos nám dost omrzl živý plot z dřišťálu a teď nevíme co dělat. Jestli čekat až obroste, i když nevypadá, že by obrostl, anebo vykácet v délce několika metrů a postavit plot nový. |  |
|  | Dosna, 7.6.2006 Brzy na jaře jsem dala cannu do skleníku, teď má krásné,husté listy.
mám ji na terase na východní straně a začínají jí jakoby rezatit listy a schnout. Zalévám ji vydatně, ale nevím kde jsem udělala chybu. Děkuji za radu.
|  | Vistárie, 2.6.2006 Prosím o radu. Mám několik let starou Vistárii a ještě nekvetla. Pokaždé na jaře obrazí od země, vyraší mnoho výhonů, které jsou za rok na jaře suché, ty ostříháme, znovu vyraší odspodu a pořád dokola. |  |
|
|
|