Příspěvky uživatele - 166.4

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ruj vlasatá bez vlasů?, 20.10.2011
Chce to opravdu čas, po dvou letech se na nejstarších větvích již vlasy tvoří. Trpělivost přináší nejen růže...
Prosím o radu určení rostlin, 13.10.2011
Souhlasím s panem Josefem. Je to červená forma Aeonium arboreum, podrobný návod na pěstování máte zde.
O jakou magnolii jde?, 9.10.2011
Ale to přece právě záleží na tom, jaký je to druh či kultivar. Jinak to má stejnou logiku, jako sdělení, že Vás nezajímá, jaké je ten člověk rasy,  jen chcete vědět, zda je černý, bílý nebo žlutý... 
Prý je to jabloň, 9.10.2011 Obsahuje fotku
Mám jívu na zahradě, tak jsem ji pro Vás před chvilkou vyfotil - není co řešit.  
O jakou magnolii jde?, 9.10.2011
Magnolie je rostlina, která poroste na zahradě desítky let. Možná by bývalo vhodnější věnovat jejímu výběru větší péči... O jaký kultivar či druh se jedná se pozná asi až podle květu.
Okrasné trávy - přesazení v říjnu?, 4.10.2011
Nechte to na jaro, na podzim přesazené trávy pořádně nezakoření, už jim touto dobou nerostou nové kořeny, mráz je vytáhne ze země a během zimy uschnou.
Nazov podla foto, 3.10.2011
Souhlasím s panem Josefem, nějaký kultivar Cordyline australis.
Neznámá květina z Kréty, 3.10.2011
Mám dojem, že tuto kytku občas prodávají na jaře v Hornbachu mezi popínavkami pod jménem Podranea ricasoliana.  Naši zimu samozřejmě nepřežije...
Neznámá rostlinka, 28.9.2011
No jasně, mně se to hned na tu mydlici moc nezdálo...
Neznámá rostlinka, 28.9.2011
Mydlice lékařská??
Identifikace hmyzu, 28.9.2011
S tím plynovým poplachem - nebyl to brouk puchýřník? A na splešťuli si popravdě řečeno také nepamatuji. Dětské knížky mám uloženy na chalupě, příležitostně to ověřím...
Identifikace hmyzu, 27.9.2011
Mám dojem, že ve Ferdovi Mravencovi se vyskytuje jen ploštice ruměnice, ale toto bude něco jako kněžice zákeřná či jiná z ploštic hnědé barvy.
Listnáč s ostře pilovitými protáhlými okraji, 25.9.2011
Té lípy se nevzdáme, byť by i v Číně rostla!  A jdu do hajan, ráno musím vydělávat na chléb svůj vezdejší a taky nějakou pomazánku na něj. Dobrou noc.
Listnáč s ostře pilovitými protáhlými okraji, 25.9.2011
Dopadne to výborně, jsem jen trochu v šoku... ten Jindra byl evidentně Angličan či Američan a víc už nesmíme ani naznačovat!
Choroba na kaktuse, 25.9.2011
Pokud jsou červci na těle, ještě víc jich bude na kořenech. Kaktus vyklepněte z květináče, dobře odstraňte z kořenů všechnu zem, postříkejte opakovaně preparátem proti červcům a zimujte nezasazený stranou od ostatních a často kontrolujte. Pokud... celý příspěvek >
Další diskuze:  2627282930>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika