|
Přesazení phalaenopsis, 8.4.2014 Orchideje nepřesazuji hned, ale většinu ostatních kytek jo.A když je ta Vaše v poho, tak bych ji nechala být.Olina |
 |
Prosím o radu, jak se jmenuje tato květina, 4.4.2014 Pantoflíček.Olina |
 |
|
 |
Prosím o pomoc s určením rostlinky, 2.4.2014 Mě to připadá jako druh rozchodníku, latinsky Sedum(možná pulchellum).Olina |
 |
Marný boj s puklicí, 23.3.2014 Já také bojuji s puklicí již delší dobu na citroníku.Loni dokonce napadly i mandarinku, kterou jsem nakonec musela vyhodit.Z trošky oleje, vody, saponátu a lihu udělám roztok a tím postřikuji.Jestli se na něm ale objeví i letos tak ho nejspíš... celý příspěvek > |
 |
Poradíte prosím?, 19.3.2014 Dracen je více druhů.To otrhání nechám na Vás, spodní listy stějně časem odejdou a bude dělat kmínek.Olina |
 |
Poradíte prosím?, 19.3.2014 První nevím, druhá je aglaonema a třetí bude dracena.Olina |
 |
Myrta, 13.3.2014 V chladné místnosti se nezalévá každý den, ale podle potřeby. A jak moc je chladná?Olina |
 |
Rozmnožení orchideje, 28.2.2014 Podle mne máte DENDROBIUM.Mladé rostlinky (keiky) oddělte až budou větší a budou mít více kořínků. Olina |
 |
Pedilanthus - jak udržovat?, 12.2.2014 Já jsem na netu našla, že má rád teplo, mírnou zálivku a může se seříznout i trochu více.Hlavně aby měl očka na obražení a vrcholky můžete zakořenit.Olina |
 |
Vánoční kaktus, 16.11.2013 Já jsem přenesla tři když byla poupátka ještě malinká.Dala jsem je do chladnější místnosti(15 -18 stupňů).A pro vlhčí vzduch jsem k nim dala misku s vodou.Takže žádné přemístění ze zimy do vedra a sucha.Kolik je asi stupňů v té verandě?Pokud ho... celý příspěvek > |
 |
|
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 3.11.2013 A není to třeba klívie?Olina |
 |
Anturie - napadená, 1.11.2013 Já bych si koupila v drogerii přípravek na ty malé potvůrky.Nevím sice co jsou zač, ale některé přípravky ničí více druhů škůdců.Olina |
 |
Trvalka s tmavočervenými listy, 16.10.2013 Mě napadá vyšší odrůda rozchodníku s listy do červena.Olina |
 |
Aeonium a Echeveria, 12.10.2013 Zkusím to.Olina |
 |
Aeonium a Echeveria, 12.10.2013 Děkuji za Váš názor.Olina |
 |