Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení phalaenopsis, 8.4.2014
Orchideje nepřesazuji hned, ale většinu ostatních kytek jo.A když je ta Vaše v poho, tak bych ji nechala být.Olina
Prosím o radu, jak se jmenuje tato květina, 4.4.2014
Pantoflíček.Olina
Prosím o pomoc s určením rostlinky, 2.4.2014
Mě to připadá jako druh rozchodníku, latinsky Sedum(možná pulchellum).Olina
Marný boj s puklicí, 23.3.2014
Já také bojuji s puklicí již delší dobu na citroníku.Loni dokonce napadly i mandarinku, kterou jsem nakonec musela vyhodit.Z trošky oleje, vody, saponátu a lihu udělám roztok a tím postřikuji.Jestli se na něm ale objeví i letos tak ho nejspíš... celý příspěvek >
Poradíte prosím?, 19.3.2014
Dracen je více druhů.To otrhání nechám na Vás, spodní listy stějně časem odejdou a bude dělat kmínek.Olina
Poradíte prosím?, 19.3.2014
První nevím, druhá je aglaonema a třetí bude dracena.Olina
Myrta, 13.3.2014
V chladné místnosti se nezalévá každý den, ale podle potřeby. A jak moc je chladná?Olina
Rozmnožení orchideje, 28.2.2014
Podle mne máte DENDROBIUM.Mladé rostlinky (keiky) oddělte až budou větší a budou mít více kořínků. Olina
Pedilanthus - jak udržovat?, 12.2.2014
Já jsem na netu našla, že má rád teplo, mírnou zálivku a může se seříznout i trochu více.Hlavně aby měl očka na obražení a vrcholky můžete zakořenit.Olina
Vánoční kaktus, 16.11.2013
Já jsem přenesla tři když byla poupátka ještě malinká.Dala jsem je do chladnější místnosti(15 -18 stupňů).A pro vlhčí vzduch jsem k nim dala misku s vodou.Takže žádné přemístění ze zimy do vedra a sucha.Kolik je asi stupňů v té verandě?Pokud ho... celý příspěvek >
Rozkvetlý Krvokvět, 3.11.2013
A není to třeba klívie?Olina
Anturie - napadená, 1.11.2013
Já bych si koupila v drogerii přípravek na ty malé potvůrky.Nevím sice co jsou zač, ale některé přípravky ničí více druhů škůdců.Olina
Trvalka s tmavočervenými listy, 16.10.2013
Mě napadá vyšší odrůda rozchodníku s listy do červena.Olina
Aeonium a Echeveria, 12.10.2013
Zkusím to.Olina
Aeonium a Echeveria, 12.10.2013
Děkuji za Váš názor.Olina
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika