|
Lyriovník tulipánokvětý (Liriodendron tulipifera), 25.8.2014 V Častolovicích v zámeckém parku.A je to soukromý.Olina |
 |
Zimní kala, 17.8.2014 Jsou nádherné.Mohl by jste mi prosím napsat čím je hnojíte a zda mají nějaké období klidu bez zálivky. A jak moc je zaléváte? Děkuji Olina |
 |
|
 |
Zimní kala, 16.8.2014 Po letním klidovém období se chystám přesadit květinu "našich babiček,, bílou kalu.Myslíte, že je možné její hlízy namořit ve světle růžovém roztoku hypermanganu.Děkuji Olina |
 |
Identifikace květiny, 15.8.2014 Na webu zahrada.cz si zadejte do vyhledávání sundaville.Je tam o ní diskuze.Olina
|
 |
Hortenzie v květináči, 11.8.2014 Nejspíše proto, že bydlíme skoro 700m.n.m. nedaří se mi v zahrádce přezimovat hortenzii velkolistou tak, aby vykvetla.Přikrývám ji dost, ale vždy namrzne a tím pádem nekvete.Chtěla bych tedy pěstovat nějakou v květináči, šlo by to s ní? V zahrádce... celý příspěvek > |
 |
Je toto phlox?, 10.8.2014 Mě to přijde i podle toho kousku listu jako plnokvětá kalanchoe.Olina |
 |
Je to ženich?, 23.7.2014 Jestli je to on Vám neřeknu, ale ženichův latinský název je campanula isophylla.Tak se podívejte na květináč nebo se na jeho název zeptejte v obchodě.Olina |
 |
Identifikace kaktusu, 23.7.2014 Nejsem žádná velká kaktusářka, podle mne je to nějaké GYMNOCALYCIUM.Olina |
 |
Rozkvetlý Krvokvět, 22.7.2014 Já ho koupila loni v e-shopu u zahradníka p.Basíka.Olina |
 |
Pomůžete prosím s určením této kytky?, 18.7.2014 Ještě doplním svoji odpověď.Euphorbia aphylla-pryšec pruty Svatoplukovy?Olina |
 |
|
 |
Pomůžete prosím s určením této kytky?, 18.7.2014 Že by to byl nějaký pryšec? Olina |
 |
Pozná někdo tuhle květinu?, 4.7.2014 Koukám, že to u mě nebyla přesná trefa. Díky za přesnou odpověď. Olina
|
 |
Datlovník - usychání listů, 30.6.2014 Datlovník jsem nikdy neměla a ty tři palmy co mám zalévám normálně jako ostatní.Zkuste zalévat víc a zkouknout případného škůdce.Švagrová dávala datlovníky v létě na zahradu.Olina |
 |
Prosímo identifikaci rostliny, 30.6.2014 Je to HVOZDÍK.Přesný druh nevím.Olina |
 |
Pozná někdo tuhle květinu?, 29.6.2014 Je to druh tlustice, latinsky crassula.Nevím přesně která by to mohla být.Možná CRASSULA ARGENTEA.Olina |
 |