Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Lyriovník tulipánokvětý (Liriodendron tulipifera), 25.8.2014
V Častolovicích v zámeckém parku.A je to soukromý.Olina
Zimní kala, 17.8.2014
Jsou nádherné.Mohl by jste mi prosím napsat čím je hnojíte a zda mají nějaké období klidu bez zálivky. A jak moc je zaléváte? Děkuji Olina
Zimní kala, 16.8.2014
Po letním klidovém období se chystám přesadit květinu "našich babiček,, bílou kalu.Myslíte, že je možné její hlízy namořit ve světle růžovém roztoku hypermanganu.Děkuji Olina
Identifikace květiny, 15.8.2014
Na webu zahrada.cz si zadejte do vyhledávání sundaville.Je tam o ní diskuze.Olina
Hortenzie v květináči, 11.8.2014
Nejspíše proto, že bydlíme skoro 700m.n.m. nedaří se mi v zahrádce přezimovat hortenzii velkolistou tak, aby vykvetla.Přikrývám ji dost, ale vždy namrzne a tím pádem nekvete.Chtěla bych tedy pěstovat nějakou v květináči, šlo by to s ní? V zahrádce... celý příspěvek >
Je toto phlox?, 10.8.2014
Mě to přijde i podle toho kousku listu jako plnokvětá kalanchoe.Olina
Je to ženich?, 23.7.2014
Jestli je to on Vám neřeknu, ale ženichův latinský název je campanula isophylla.Tak se podívejte na květináč nebo se na jeho název zeptejte v obchodě.Olina
Identifikace kaktusu, 23.7.2014
Nejsem žádná velká kaktusářka, podle mne je to nějaké GYMNOCALYCIUM.Olina
Rozkvetlý Krvokvět, 22.7.2014
Já ho koupila loni v e-shopu u zahradníka p.Basíka.Olina
Pomůžete prosím s určením této kytky?, 18.7.2014
Ještě doplním svoji odpověď.Euphorbia aphylla-pryšec pruty Svatoplukovy?Olina
Pomůžete prosím s určením této kytky?, 18.7.2014
Že by to byl nějaký pryšec? Olina
Pozná někdo tuhle květinu?, 4.7.2014
Koukám, že to u mě nebyla přesná trefa. Díky za přesnou odpověď. Olina
Datlovník - usychání listů, 30.6.2014
Datlovník jsem nikdy neměla a ty tři palmy co mám zalévám normálně jako ostatní.Zkuste zalévat víc a zkouknout případného škůdce.Švagrová dávala datlovníky v létě na zahradu.Olina
Prosímo identifikaci rostliny, 30.6.2014
Je to HVOZDÍK.Přesný druh nevím.Olina
Pozná někdo tuhle květinu?, 29.6.2014
Je to druh tlustice, latinsky crassula.Nevím přesně která by to mohla být.Možná CRASSULA ARGENTEA.Olina
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika