Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
sázení cibulek begonie, sasanka, 21.5.2008
Určitě, sasanky se mají pře zasazením asi na jeden den namočit do vlažné vody, to aby změkla trdá hlízka.Mě v loni kvetly až do prosince(a to bydlím na horách) a už opět vylézají ze země.Jsou nádherné, obzvláště ty plnokvěté.Na podzim jsem ty... celý příspěvek >
množení rododendronu, 20.5.2008
Pod sklenicí mám ulomenou větvičku.Aby byla v kyselejší zemině tak jsem ji dala pod keř rododendronu.
množení rododendronu, 19.5.2008
Já doufám, že je to možné.Zrovna na zahrádce zkouším pod keřem rododendronu pod sklenicí zda zakoření.
Neznámá květina, 19.5.2008
Má tobolky se semínky.
Ibišek, 18.5.2008
Bydlím na horách a venkovní ibišek přežil přikrytý chvojím v pořádku.
Neznámá, 13.5.2008
Na jaře opatrně oddenky vyndat a přesadit do zeminy pro pokojovky.Určitě se Vám honzík rozroste.
Trumpetky, 8.5.2008
Prudce jedovatá kytka.
Neznámá kytka, 5.5.2008
Podle mě je to árón a na podzim bude mít oranžové plody.Olina
množení zlatého deště, 26.4.2008
Vloni jsem zapíchla tři větvičky do země, přikryla sklenicí a zalévala.Všechny tři raší.
cesmína, 19.4.2008
Možná by to šlo, ale musela by se časem zastřihnout.
hodí se k sobě tyhle kytičky?, 13.4.2008
Ty větší jsou dracena, palma(asi chamaedora),difenbachie.Menší zelenostříbrná je pilea.Zbytek nevím.
Petrklíč, 8.4.2008
To se mi ještě nestalo, kvetou pořád stejně.
Co je to za rostlinu?, 8.4.2008
Nevidím ji, tak nevím
modrá hortenzie, 7.4.2008
Musí mít kyselou půdu.Zalévá se roztokem skalice modré.Zkuste na internetu zadat : modrá hortenzie a určitě najdete odpovědí více.
Co to je za pokojovku?, 7.4.2008
Nemohl by to být třeba plectranthus?
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika