|
sázení cibulek begonie, sasanka, 21.5.2008 Určitě, sasanky se mají pře zasazením asi na jeden den namočit do vlažné vody, to aby změkla trdá hlízka.Mě v loni kvetly až do prosince(a to bydlím na horách) a už opět vylézají ze země.Jsou nádherné, obzvláště ty plnokvěté.Na podzim jsem ty... celý příspěvek > |
 |
množení rododendronu, 20.5.2008 Pod sklenicí mám ulomenou větvičku.Aby byla v kyselejší zemině tak jsem ji dala pod keř rododendronu. |
 |
|
 |
množení rododendronu, 19.5.2008 Já doufám, že je to možné.Zrovna na zahrádce zkouším pod keřem rododendronu pod sklenicí zda zakoření. |
 |
Neznámá květina, 19.5.2008 Má tobolky se semínky. |
 |
Ibišek, 18.5.2008 Bydlím na horách a venkovní ibišek přežil přikrytý chvojím v pořádku. |
 |
Neznámá, 13.5.2008 Na jaře opatrně oddenky vyndat a přesadit do zeminy pro pokojovky.Určitě se Vám honzík rozroste. |
 |
Trumpetky, 8.5.2008 Prudce jedovatá kytka. |
 |
Neznámá kytka, 5.5.2008 Podle mě je to árón a na podzim bude mít oranžové plody.Olina |
 |
množení zlatého deště, 26.4.2008 Vloni jsem zapíchla tři větvičky do země, přikryla sklenicí a zalévala.Všechny tři raší. |
 |
cesmína, 19.4.2008 Možná by to šlo, ale musela by se časem zastřihnout. |
 |
|
 |
hodí se k sobě tyhle kytičky?, 13.4.2008 Ty větší jsou dracena, palma(asi chamaedora),difenbachie.Menší zelenostříbrná je pilea.Zbytek nevím. |
 |
Petrklíč, 8.4.2008 To se mi ještě nestalo, kvetou pořád stejně. |
 |
Co je to za rostlinu?, 8.4.2008 Nevidím ji, tak nevím |
 |
modrá hortenzie, 7.4.2008 Musí mít kyselou půdu.Zalévá se roztokem skalice modré.Zkuste na internetu zadat : modrá hortenzie a určitě najdete odpovědí více. |
 |
Co to je za pokojovku?, 7.4.2008 Nemohl by to být třeba plectranthus? |
 |