|
Okrasné dýně, 14.7.2009 Já si myslím, že by to mohla být dýně mini turban.Olina |
 |
Nevíte co je to za rostlinu?, 13.7.2009 Mohl by to být FÍKOVNÍK BANYÁN, ten má vzdušné kořeny.Olina |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 13.7.2009 A nemohla by být na č.1 COLUMNEA? |
 |
Znáte ji?, 19.6.2009 Já bych řekla, že to asi je Delosperma (kosmatec) Harazianum.Olina |
 |
Co je to za cibulovinu?, 17.6.2009 Mohl by to být křivatec.Olina |
 |
Nekvalitní mulčovací černá netkaná textelie, 22.5.2009 Také používáme místo netkané tkanou, dá se koupit v obchodech kde prodávají květináče a potřeby pro pěstování(např. v železářství, drogerii a možná i v zelenině).Velikost 2 x 5 m stojí asi 200- 250 Kč.Podle obchodu. |
 |
Kamélie, 4.5.2009 Kamélie má ráda chladno.V zimě 10 - 15 stupňů Celsia.Nemá ráda, když stojí v blízkosti topení.Zalévá se vlažnou vodou, má ráda vlhčí substrát.Ten musí být kyselý, asi jako u rododendronů.Nesnáší přímé sluníčko.Já pěstuji kamélii 12 let.Mám ji v... celý příspěvek > |
 |
Co vše může na kompost?, 26.4.2009 A co takle baklažány(lilky),brambory nebo jiřiny? |
 |
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 2.4.2009 A nemohla by to být PACHIRA? |
 |
co je to za palmičku?, 1.12.2008 A nemohla by to být juvie ztepilá-para ořech? |
 |
|
 |
Dýně - nemoc?, 18.9.2008 Moje dýně jsou tmavě zelené a časem se vybarví do žlutooranžova.Olina |
 |
co je to za květinu?, 13.9.2008 Myslím passiflora-mučenka. |
 |
co je to za palma?, 9.9.2008 Já si myslím, že je to druh draceny.Množí se řízky z vrcholu a stonku.Stonek se rozřeže na několik kousků a spodní část řízku se ponoří do vody.Zbytek rostliny v květináči vyžene nové výhonky. |
 |
jak se zbavit mšicí na ibišku, 3.9.2008 Mám stejný problém, nepomáhají ani přípravky a nepomáhá ani osprchovat vodou.Vracejí se stále.Nemá někdo nějaký účinný tip.Nechci ho vyhodit.Přes léto je venku a je to dobrý, ale jak ho uklidím domů tak to začne. |
 |
Co vlastně pěstuji?, 29.7.2008 Je to určitě přerostlá kolopejka(kalanchoe). |
 |