Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dracena, 26.9.2009
Nevím jak přesně ta Vaše dracena vypadá, ale myslela jsem, že chcete udělat něco s tím dlouhým výhonkem.Tak jsem Vám napsala jak ho seříznout.Prostě ho seříznout a nechat mu část kmínku.Po zakořenění z něho bude nová rostlina.Ty ostatní výhony nechat... celý příspěvek >
Dracena, 24.9.2009
Vrcholovým řízkem se myslí řízek z vrcholové části rostliny s částí kmínku.U draceny bych nechala asi 15 -20 cm dlouhý kmínek.Zakoření ve sklenici s vodou.Když je rostlina moc vysoká tak ji lze seříznout a ona z kmínku obrazí.Olina
Ovocná školka - Východní Čechy, 23.9.2009
V Jaroměři jsou ovocné a okrasné školky. My máme stromky z Černíkovic a bydlíme na horách, tak uvidíme co z nich bude.Olina
Pokojové rostliny, které vydrží chlad, 19.9.2009
Oleandr, agáve,muškáty, fuksie,juka (palmová lilie). Já je mám v místnosti, kde se netopí.Potřebují ale světlo a dost omezenou zálivku.Olina
Identifikace rostlin, 19.9.2009
Myslím tu trojku.Olina
Identifikace rostlin, 19.9.2009
Připomíná mi achimenes (honzík),ale musela bych vidět květ z profilu.Olina
Bobkový list - vavřín, 19.9.2009
Rostou.Olina
Neznámá řecká květina, 18.9.2009
Je to SAPAN (caesalpinia gillesi).Už tady je o něm zmínka v příspěvku NEZNÁMÝ KEŘ.Olina
Co je toto za dřevinu, voskové listy jako růže, 16.9.2009
Mahonie cesmínolistá.Pozor je jedovatá! Olina
Jak se jmenuje tahle kytička?, 12.9.2009
Aeschynanthus.Olina
Alokázie amazonská, 8.9.2009
Zajímalo by mne, zda někdo pěstujete tuto rostlinu.Internet jsem již projela a nyní mě zajímá osobní zkušenost.Kde se jí daří nejlépe.Díky Olina.
Co je to za rostlinu?, 4.9.2009
Podle lístečků bych řekla, že to bude nějaký druh tlustice.Olina
Melouny a tykve, 12.8.2009
Myslím si, že jsou to všecho dýně.Mě například měla podle obrázku na sáčku vyrůst dýně jako na Vaší prostřední fotce a místo toho roste turban.Možná jste taky měla popletená semínka v sáčku.Olina
O jakou cibulovinu se jedná?, 22.7.2009
Podle mě je to křín.Olina
Aby skalka kvetla i v létě a na podzim, 16.7.2009
Zkuste levanduli, nízký keříčkový hledík(mám ho letos a je to takový malý kvetoucí bochánek a prý vydrží i příští rok),nebo doplňte letničkami jako gazánie, aksamitník.Olina
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika