|
Gardenia, 26.8.2010 Mám stejnou zkušenost s gardenií jako Vy.Ale kamélii se u nás už několik let celkem daří.Olina |
 |
Pokojové květiny, 1.8.2010 Na jižním okně se výborně daří pouštní růži- adenium.Co byla ta vedra tak nasadila spoustu poupat a má nádherné velké červenobílé květy.Také tam pěstuji kolopejku- kalanchoe.Olina |
 |
|
 |
Tykev - poraďte, prosím, 20.7.2010 Cukety mají různou barvu plodů.Loni jsme měli světlé i zelené.Záleží na listech.Pokud mají všechny tři rostliny stejné jsou to cukety.Olina |
 |
Zná někdo kytičku?, 9.7.2010 Netýkavka konžská.Zadejte do vyhledávače na tomto serveru.Už tady o ní bylo psáno.Olina |
 |
Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 9.7.2010 A co třeba nějaká růžička nebo měsíček.Ten je žlutý i oranžový a množí se sám.Takže tam bude každý rok.Olina |
 |
Poznáte, co vyroste?, 30.5.2010 A co takhle čemeřice? Olina |
 |
Neznámá květina, 17.5.2010 Ta to asi taky nebude, má jiné listy.A i květy jsou jinačí.Olina |
 |
Neznámá květina, 17.5.2010 Mě připomíná violku macešku.Nějaký nový druh.Olina |
 |
Přesazování borůvek, 11.5.2010 Já bych přesadila na jaře(když je pěkně deštivo a není ještě moc teplo).Olina |
 |
Co je to za rostlinu?, 17.10.2009 Mohlo by to být avokádo.Zkuste se kouknout na internet.Olina |
 |
|
 |
Poznáte co je to za stromek?, 8.10.2009 Koukala jsem na internet a mohlo.Dokonce bych řekla, že to ta rajčenka bude.Olina |
 |
Zlatý déšť, 6.10.2009 Chtěla jsem na zahradě mít také tu zlatou nádheru.Tak jsem si na jaře utrhla větvičku a udělala z ní tři řízky.Pod 4l sklenicí zakořenili všechny.Olina |
 |
Co je to za pokojovou kytičku?, 4.10.2009 Synadenium grantii- gumovník .Zkuste zadat do vyhledávání na těchto stránkách a dozvíte se více.Olina |
 |
Begonie multiflora, 29.9.2009 Existují i jiné barvy- žlutá, bílá,oranžová.Myslím, že v obchodě s květinami nebo v internetových obchodech je seženete.Ale až v zimě, až se začnou prodávat hlízy.Olina |
 |
Zná někdo tento strom?, 28.9.2009 Možná šácholan (magnolie).Olina |
 |