Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Gardenia, 26.8.2010
Mám stejnou zkušenost s gardenií jako Vy.Ale kamélii se u nás už několik let celkem daří.Olina
Pokojové květiny, 1.8.2010
Na jižním okně se výborně daří pouštní růži- adenium.Co byla ta vedra tak nasadila spoustu poupat a má nádherné velké červenobílé květy.Také tam pěstuji kolopejku- kalanchoe.Olina
Tykev - poraďte, prosím, 20.7.2010
Cukety mají různou barvu plodů.Loni jsme měli světlé i zelené.Záleží na listech.Pokud mají všechny tři rostliny stejné jsou to cukety.Olina
Zná někdo kytičku?, 9.7.2010
Netýkavka konžská.Zadejte do vyhledávače na tomto serveru.Už tady o ní bylo psáno.Olina
Žlutá/oranžová trvalka nebo letnička, kterou nezničí slimáci, 9.7.2010
A co třeba nějaká růžička nebo měsíček.Ten je žlutý i oranžový a množí se sám.Takže tam bude každý rok.Olina
Poznáte, co vyroste?, 30.5.2010
A co takhle čemeřice? Olina
Neznámá květina, 17.5.2010
Ta to asi taky nebude, má jiné listy.A i květy jsou jinačí.Olina
Neznámá květina, 17.5.2010
Mě připomíná violku macešku.Nějaký nový druh.Olina
Přesazování borůvek, 11.5.2010
Já bych přesadila na jaře(když je pěkně deštivo a není ještě moc teplo).Olina
Co je to za rostlinu?, 17.10.2009
Mohlo by to být avokádo.Zkuste se kouknout na internet.Olina
Poznáte co je to za stromek?, 8.10.2009
Koukala jsem na internet a mohlo.Dokonce bych řekla, že to ta rajčenka bude.Olina
Zlatý déšť, 6.10.2009
Chtěla jsem na zahradě mít také tu zlatou nádheru.Tak jsem si na jaře utrhla větvičku a udělala z ní tři řízky.Pod 4l sklenicí zakořenili všechny.Olina
Co je to za pokojovou kytičku?, 4.10.2009
Synadenium grantii- gumovník .Zkuste zadat do vyhledávání na těchto stránkách a dozvíte se více.Olina
Begonie multiflora, 29.9.2009
Existují i jiné barvy- žlutá, bílá,oranžová.Myslím, že v obchodě s květinami nebo v internetových obchodech je seženete.Ale až v zimě, až se začnou prodávat hlízy.Olina
Zná někdo tento strom?, 28.9.2009
Možná šácholan (magnolie).Olina
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika