|
Usychání kořenů a stonků, 23.8.2012 Mě připadá v pořádku.Má pěkně zelené listy.Kdyby měla málo vody, tak by jí usychaly listy.Já namáčím v létě jednou týdně na hodinu.Občas nějaký kořínek uschne a pak má zase najednou čtyři nové.Olina |
 |
Palma ze Španělska, 19.8.2012 Je možné aby v dovezené palmě ze Španělska a koupené v českém obchodě byl nějaký španělský živočich?Dovozce tvrdí že ne.Co myslíte Vy?Olina |
 |
|
 |
Co je to za květinu?, 8.8.2012 Já dopadla podobně.Opuchl mi nos a pálilo mě u úst. Olina |
 |
Jaká je toto palma?, 1.8.2012 Není to palma je to DRACENA.Jak moc ji zaléváte?Možná trpí suchem. Dracena má ráda polostín.Olina |
 |
Normální hlína, 29.7.2012 Také záleží na tom jakou orchidej máte.Olina |
 |
Pozná někdo prosím co to je?, 27.7.2012 A co takhle PAULOWNIA ELONGATA, pavlovnie protáhlá? Olina |
 |
Klivie - hnědnou listy, 24.7.2012 Mě připadá jako by byla popálená od sluníčka.Nesvítí na ni přímé slunce? Já mám klivie pod oknem, přímé slunce na ně nesvítí, zalévám asi dvakrát týdně jenom trochu.Olina |
 |
Co je to za roslinu,našel jsm jí na zahradě, 19.7.2012 Pryšec křižmolistý.Odpuzuje prý krtky a hryzce.Olina |
 |
Prosím o pomoc s určením a názvem pokojovky, 11.7.2012 Pryšec běložilný.Pozor na jeho bílou šťávu je jedovatá a já osobně s ní mám nemilou zkušenost.Olina |
 |
Prosím o pojmenování rostliny, 8.7.2012 Je to PLECTRANTHUS.Přesný druh nevím.Česky molice.Na podzim kvete na koncích výhonů.Květy jsou bílé lehce do lila.Olina |
 |
|
 |
Co je to za rostlinu?, 5.7.2012 Jakpak často ji zaléváte? Podle mne má málo vody.Olina. |
 |
Ibišek bahenní, 25.6.2012 Já jsem měla loni u ibišku bahenního jeden výhon.Letos mám asi pět výhonů a ten první začal rašit právě z toho loňského také od zdola.Olina |
 |
Chamaedorea...?, 21.6.2012 Myslím, že to bude chamaedorea elegans jako mám doma.Olina |
 |
Japonska vrba, 20.6.2012 Nám ji napadlo hodně broučků a ožralo co se dalo.Byla potom také zrezlá.Nemáte je tam náhodou také?Olina |
 |
Neznámá rostlinka, 18.6.2012 Děkuji Vám za pochvalu.A Vám pane Josefe za to, že jste naznačil kudy se vydat hledat.Olina |
 |