Příspěvky uživatele - 192.35

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Usychání kořenů a stonků, 23.8.2012
Mě připadá v pořádku.Má pěkně zelené listy.Kdyby měla málo vody, tak by jí usychaly listy.Já namáčím v létě jednou týdně na hodinu.Občas nějaký kořínek uschne a pak má zase najednou čtyři nové.Olina
Palma ze Španělska, 19.8.2012
Je možné aby v dovezené palmě ze Španělska a koupené v českém obchodě byl nějaký španělský živočich?Dovozce tvrdí že ne.Co myslíte Vy?Olina
Co je to za květinu?, 8.8.2012
Já dopadla podobně.Opuchl mi nos a pálilo mě u úst. Olina
Jaká je toto palma?, 1.8.2012
Není to palma je to DRACENA.Jak moc ji zaléváte?Možná trpí suchem. Dracena má ráda polostín.Olina
Normální hlína, 29.7.2012
Také záleží na tom jakou orchidej máte.Olina
Pozná někdo prosím co to je?, 27.7.2012
A co takhle PAULOWNIA ELONGATA, pavlovnie protáhlá? Olina
Klivie - hnědnou listy, 24.7.2012
Mě připadá jako by byla popálená od sluníčka.Nesvítí na ni přímé slunce? Já mám klivie pod oknem, přímé slunce na ně nesvítí, zalévám asi dvakrát týdně jenom trochu.Olina
Co je to za roslinu,našel jsm jí na zahradě, 19.7.2012
Pryšec křižmolistý.Odpuzuje prý krtky a hryzce.Olina
Prosím o pomoc s určením a názvem pokojovky, 11.7.2012
Pryšec běložilný.Pozor na jeho bílou šťávu je jedovatá a já osobně s ní mám nemilou zkušenost.Olina
Prosím o pojmenování rostliny, 8.7.2012
Je to PLECTRANTHUS.Přesný druh nevím.Česky molice.Na podzim kvete na koncích výhonů.Květy jsou bílé lehce do lila.Olina
Co je to za rostlinu?, 5.7.2012
Jakpak často ji zaléváte? Podle mne má málo vody.Olina.
Ibišek bahenní, 25.6.2012
Já jsem měla loni u ibišku bahenního jeden výhon.Letos mám asi pět výhonů a ten první začal rašit právě z toho loňského také od zdola.Olina
Chamaedorea...?, 21.6.2012
Myslím, že to bude chamaedorea elegans jako mám doma.Olina
Japonska vrba, 20.6.2012
Nám ji napadlo hodně broučků a ožralo co se dalo.Byla potom také zrezlá.Nemáte je tam náhodou také?Olina
Neznámá rostlinka, 18.6.2012
Děkuji Vám za pochvalu.A Vám pane Josefe za to, že jste naznačil kudy se vydat hledat.Olina
Další diskuze:  1112131415>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika