Příspěvky uživatele - 76.49

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Uhynulé kořeny, 15.11.2010
A koupila jsem si na ni jakýsi substrát, který vypadá jako kůra, je určen výhradně pro pěstování orchidejí a udržuje vlhkost a zajišťuje kořenům vzdušnost
Uhynulé kořeny, 15.11.2010
Když jsem orchidej dostala, tak byla v takovym průhledným umělohmotným květináči.No a já jsem jela do Obi a šla si koupit na ni květináč a tu kůru, měli to hned u orchidejí a ptala jsem se ještě i prodavače, co je na to dobré, abych nekoupila něco... celý příspěvek >
Uhynulé kořeny, 12.11.2010
Tuto orchidej jsem dostala a název jsem si napsala na lístek, který jsem vyhodila po tom, co jsem se šla zeptat, jak se má pěstovat, ptala jsem se v Obi ale myslím, že je to ta Phalaenopsis, je mi to takové povětomé.No a taky jsem si na ni... celý příspěvek >
Uhynulé kořeny, 11.11.2010
Dobrý den, dostala jsem orchidej, bylo mi řečeno, že ji zalívat moc nemám jen tak jedenkrát týdně a to tak, že ji mám pokropit, kropím ji z nádoby, která je podobná jako ty, co se prodávají na okna, doufám, že chápete a prý nemá ráda moc teplo.je v... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika