Příspěvky uživatele - 215.61

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Přesazení orchidejí, 25.8.2009
Máte pravdu, špatně jsem to pochopila, domnvala jsem se, že Vám nikdo neodpovídá na otázky ohledně orchidejí. Co se týká ozdobného květináče, nemohu jednoznačně říci, že bude Phalaenopsisu škodit. Uvidíte sama. Já sama za sebe bych ho nepoužila. Co... celý příspěvek >
Přesazení orchidejí, 25.8.2009
Nikdo Vám tu neodpovídá zřejmě proto, že zakládat další a další stromy o orchidejích je zbytečné. Je tu témat dost, pokud Vás orchideje skutečně zajímají, pak byste si je měla pročíst, je tam spousta zajímavých informací a jistě tam najdete i... celý příspěvek >
Neznámé rostlinky, 7.7.2009
ano, máte pravdu, je to Aglaonema modestum
Neznámé rostlinky, 7.7.2009
Na obrázku č. 1 je protažitka Gynura aurantiaca. Na obrázku č. 2 je voděnka Tradescantia setcreasea purpurea Na obrázku č. 3 si nejsem jistá, trochu mi to připomíná listy některého druhu fuchsie, ale asi se pletu. Na obrázku č. 4 si rovněž nejsem... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika