Příspěvky uživatele - 25.206

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Napadení orchidee?, 13.9.2009
Díky za informaci, zkusím a uvidím.
Napadení orchidee?, 12.9.2009
Dobrý večer. Poradí mi někdo co dělat, když všechny listy u orchidee phalenopsis (přesně nevím teď jak se to píše) úplně změkly a nejprve se objevily na listech bílé flíčky a teď jí začínají listy bělat i zespodu. Nevím, co to je. Zatím jsem ji... celý příspěvek >
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 2.4.2009
Do Věžek se letos chystám, je už brzy a moc se těším. Jakmile ji tam objevím, tak se určitě poptám a dám vědět.
Nevíte někdo, co je to za rostlinku?, 1.4.2009 Obsahuje fotku
Před časem jsem si ve Věžkách koupila tuto rostlinu, bohužel ale nevím, co je zač. Ráda bych věděla, jak by mohla vypadat po nějaké době. Zatím se jí daří dobře, což jsem ráda. Za odpovědi děkuji.
Jak vypěstovat mučenku?, 30.3.2009
Ahoj. Koupila jsem si semínka mučenky, protože jsem je chtěla zkusit takto vypěstovat. Ale vždycky splesnivý. Dala jsem je po děrovaný sáček na hlínu, pak do hlíny. No nevím. Prý se dá taky vypěstovat ze stonku. Poraďte někdo, díky.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika