Příspěvky uživatele - 186.98

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Primula acaulis, 14.2.2008
Primula acaulis je synonimum od Primula vulgaris.  Jde o to jakou rostlinu jste si sehnal, jestli divočejší formu, či dokonce formu divokou botanickou. Bývají bílé se žlutým vnitřkem nebo celé žluté. Pěstují se jako trvalky, bez problémů rostou... celý příspěvek >
orchidee nádoby na pěstování, 14.2.2008
Podle mě naprostá zbytečnost, ani esteticky se mi to nelíbí. Jde spíš o substrát, než o nádobu,  navíc hliněné květináče jsou esteticky mnohem lepší.  Tohle prostě cesta k úspěchu není! Zdraví Karel.
broskvoň z pecky, 13.2.2008
S tím mám jakési zkušenosti. Pár stromečků mám, již i jeden kvetl, jinak několik naočkovaných kusů. Dohromady na 15 broskvoní z pecek!  Získal jsem semena podnožových broskvoní(vinohradnický typ) řady BVA 1 - 3. Nevím vlastně která je která, už... celý příspěvek >
Broskvoň do vyšší nadmořské výšky, 12.2.2008
Mno zajímavé. Mě ta textilie napadla, bo se dá rychle sundat, a říkám si že to stromky zachrání právě v době mrazů. Podobné řešení mě napadlo u révy vinné, kte by se textilie připnula na drát který je výš než ohnuté tažně. S tou folií by to určitě... celý příspěvek >
Broskvoň do vyšší nadmořské výšky, 12.2.2008
Nazdar. Mám takový asi trapný dotaz. Co si myslíte o zakrývání menších stromků broskvoní netkanou textilií. Netušim dají-li se snadno získat větší kusy, ale kdyby se v období mrazů dva tři stromky přikryly, s tím že by tato textilie mohla na... celý příspěvek >
hlohyně šarlatová, 23.11.2007
Znáte někdo odkaz na nějaké www, kde bych se dočetl, které keře popř. stromky jsou a které nejsou jedovaté? Děkuji
hlohyně šarlatová, 23.11.2007
Dobrý den, mohl byste prosím někdo odpovědět na výše uvedený dotaz? Také by mně zajímalo zda je hlohyně jedovatá popř. co z ní je jedovaté. Hodí se k vytvoření živého plotu také např. hloh nebo hlošina? Ty předpokládám jedovaté nejsou a tak... celý příspěvek >
Co dělat s rybami v zimě?, 19.11.2007
Zdravím, Co se týče teploty vody, u dna teplota nikdy pod tři stupně neklesne, pokud je jezírko dostatečně hluboké - voda má totiž při třech stupních nejvyšší hustotu a proto se drží u dna. Proto je dostatečná hloubka zásadní. Ryby, pokud jsou přes... celý příspěvek >
Napadeni smrku - prosba o pomoc, 30.10.2007
Mohlo by jít o lýkožrouta smrkového nebo jiného kůrovce, obávám se, že v tomto stádiu by však jediná léčba byla motorová pila :-( Je také možné že stromy trpí jen nedostatkem vláhy ale to se mi moc nezdá... Takhle z fotek se to dá určit jen těžko.
neznámá rostlina, 16.7.2007
Vitex-agnus-castum, možná. Středomořská rostlina, těžko říct, jak by se k vám dostala, ale možné je všechno. Pro jistější určení je třeba vidět květy.
Marunaka, 7.6.2007
STIHL FS 450, jsem si pořídil před třemi roky. Používám ho hlavně na vyžínání cca 2,5 ha vysázeného lesa v oplocenkách a příležitostně na dosekávání trávy strunou. Provádím běžnou údržbu (dotahování šroubů, mazání,atd...) a za celou dobu bez... celý příspěvek >
Sekačka na vysokou trávu Dakr Panter , 6.6.2007
Nože kupuji u místního prodejce drobné zem. techniky, nejsou přímo z nějaké  konkrétní rotačky. V nabídce má více druhů nožů a tyto jsem původně zkoušel do rotačky ze traktor. Vyfotím ho a vložím ho sem.
Sekačka na vysokou trávu Dakr Panter , 5.6.2007
Dakra jsme si pořídili loni na podzim, jako náhradu za vysloužilou MF 70. Jde o stroj jednoduché konstrukce, coz beru jako prednost vzhledem k případným opravám. Při rozhodování co koupit v dané cenové relaci (kolem 30 tis.) nás přesvědčil... celý příspěvek >
Jakou benzínovou sekačku s pojezdem., 21.5.2007
Mám asi třetí rok STIGU s pojezdem a velká spokojenost. Rozloha pozemku je asi 600 m2. Posekám tak za hoďku.
mečíky?, 18.4.2007
MInulý rok jsem zasadila cca 15 gladiolů a ani jeden nevykvetl. Ještě se mi to nikdy nestalo. Čeho bych se měla vyvarovat? Je možné že jsem je vysadila moc hluboko, na stejné místo a byly ve více zarostlém místě - podrost byly letničky. Díky.
Další diskuze:  4142  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika