Příspěvky uživatele - 44.213

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Mečovka ztratila barvu, 10.1.2010
je to možné asi to bude mutace, na nějakou chybu bych o neviděl
Co s pachirou?, 25.9.2009
klidně ji zastřihněte i do dřeva, jestli má dobré podmínky obrazí
Jak oživit palmu?, 25.9.2009
to není palma, ale cykas, všeobecně roste pomalu a chtělo by to víc sluníčka
Poznej brouka, 11.9.2009
v loni jsme ho měli taky na zahradě, taky bych řekl že je to nějaký druh čmeláka
Palma, 28.8.2009
to máte taky pravdu s těmi ostny, chtělo by to opravdu podrobnější foto
Datlovník, 27.8.2009
to vypadá na puklici, zjděte si do odborného obchodu pro nějaký postřik oni Vám poradí
Palma, 26.8.2009
jestli odnožuje pak je to chamaereops
Nazev palmy, 26.8.2009
phoenix
Madagaskarská palma, 18.8.2009
no jasně pachipodium, zkuste ji seříznout, měla by obrazit, já mám svoje cca přes metr, jedna má už tři vršky, ale chtějí slunce, Hodně čtěstí
Co je to za rostlinu?, 18.8.2009
tak jsem brouzdal po netu a plectrathus to asi nebude, tohle má daleko větší listy, jako dvě lidské dlaně, struktura listů by tomu sice odpovídala, ale fakt nevím, no na jednu stranu je to jedno hlavně, že to roste, třeba časem se to podaří určit
Co je to za rostlinu?, 17.8.2009
bylina to nebude má to dřevnatý kmínek, kiwi už mě taky napadlo ale, je to keř, není to pnoucí, mám řízky z velké rostliny, a kalina asi nee tak nevím, budem pátrat dál, jinak díky všem za tipy
no asi máš pravdu na jedný fotce je to podobný a na jiný zase úplně jiný, ať žije botanika, ta občas dá zabrat
tak jsem hledal a tak na 50% mi vyšlo, že by to mohl být clerodendrum speciosissimum, ještě nekvetl takže je to taková nejistota, mrkněte na to a písněte své názory.Díky
Madagaskarská palma, 15.8.2009
asi máte na mysli pachipodium, jestli je hodně vytáhlá(asi nedostatek světla),tak bych se nebál ji seříznout, měla by obrazit je to sukulent
Co je to za rostlinu?, 9.8.2009 Obsahuje fotku
prosím co je to za rostlinu, jde docela dobře množit ve sklenici s vodou, přezimuji ji v chladné verandě, přes léto je na plném slunci, poraďte,díky
Další diskuze:  123  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika