Příspěvky uživatele - 89.157

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 21.11.2008
Jo. Brrrr No No.
jaká orchidej bude vhodná, 21.11.2008
ještě malý dodatek: když jsem si před čtyřmi roky pořídil zelenokvětý Phalaenopsis, hodně lidí "čumělo". Dnes ho vidím všude možně, rozhodně to již není žádná perla, ale běžná záležitost, hold thajští velkopěstitelé se činní. Pokud v... celý příspěvek >
Phalaenopsis - jak ustřihnout stvol?, 21.11.2008
Tak s tímhle mám jen malé zkušenosti, Karlos by Vám poradil jistě líp. Sice jsem si vyvázal dvě miniaturní Oncidia na kůru, ale to jen z pokusných důvodů. Je to už rok a velice se jim daří. Nicméně, až bude pro ně kůra těsná půjdou zpět do květináče.... celý příspěvek >
jaká orchidej bude vhodná, 21.11.2008
No je toho už docela dost. Můj dům je taková malá mini botanická zahrada. Co se orchidejí týče, tak vedu jak ty chladnomilné, tak ty teplomilné, a všechno mezi... Zakopnout u mě můžete o tyto rody: Aerides, Angraecum, Ascocenda, Beallara, Bletilla,... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika