Příspěvky uživatele - 151.182

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Identifikace pokojové rostliny, 10.1.2011
Nojo, to je sice řešení, ale na přechodnou dobu, neb má údajně PH až 7, což je neutrál a časem může zvýšit i PH substrátu. Nejlepší je asi ta rašelina anebo reverzní osmóza, ale ta je strašně drahá.
Opadavani poupat, 9.1.2011
To je krása, to bych taky moc chtěla. Jak douho tuhle nádheru zaléváte?
Yucca elephantipes, 9.1.2011
Tím ulomením stonku se dostala do kmene infekce a způsobuje hnití. V této fázi je na záchranu už pozdě. Pokud by se něco takového stalo, je třeba ránu ošetřit štěpařským voskem s fungicidním účinkem. Podle mě jí máte i trochu ulitou, Juka... celý příspěvek >
Identifikace pokojové rostliny, 9.1.2011
Já bych řekla, že je asi zbytečné takovou diskuzi zakládat, podle mě totiž skoro všechny rostliny chtějí měkkou vodu, jen některé jsou tolerantnější a jiné méně. A nejlíp jsou na tom vápnomilné, těm jediným by měkká voda mohla... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika