|
Příspěvky uživatele - 151.182
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Identifikace pokojové rostliny, 10.1.2011 Nojo, to je sice řešení, ale na přechodnou dobu, neb má údajně PH až 7, což je neutrál a časem může zvýšit i PH substrátu. Nejlepší je asi ta rašelina anebo reverzní osmóza, ale ta je strašně drahá. |  | Opadavani poupat, 9.1.2011 To je krása, to bych taky moc chtěla. Jak douho tuhle nádheru zaléváte? |  |
|  | Yucca elephantipes, 9.1.2011 Tím ulomením stonku se dostala do kmene infekce a způsobuje hnití. V této fázi je na záchranu už pozdě. Pokud by se něco takového stalo, je třeba ránu ošetřit štěpařským voskem s fungicidním účinkem. Podle mě jí máte i trochu ulitou, Juka... celý příspěvek > |  | Identifikace pokojové rostliny, 9.1.2011 Já bych řekla, že je asi zbytečné takovou diskuzi zakládat, podle mě totiž skoro všechny rostliny chtějí měkkou vodu, jen některé jsou tolerantnější a jiné méně. A nejlíp jsou na tom vápnomilné, těm jediným by měkká voda mohla... celý příspěvek > |  |
|
|
|