Příspěvky uživatele - 31.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Ožírají slimáci růže?, 23.3.2011
Krása.Prostě šikvnej chlap ze Slatiňan
Ožírají slimáci růže?, 22.3.2011
Indický běžec je nějaká kachna, kterou tady každoročně někdo propaguje, je toho plný net..Při bližším pátrání ovšem zjistíte, že je kolem nich práce jako kolem každého takového zvířete... takže dost nereálné.. Vy ty slimáky vysbíráte a dáte je... celý příspěvek >
Ožírají slimáci růže?, 22.3.2011
jak želvy... rozvedte to... já už si chtěla ze zoufalství pořídit ty indické běžce, rodina mi po vzrušené diskuzi vysvětlila, že péče pěstiteli uváděná jak nenáročná by pro mě byla sakra náročnáJak je to se želvama, ty přes zimu spějí ne
Ibišek syrský - jak na něj?, 22.3.2011
Ještě dotaz na syrske ib semenáče. Říkám správně, když říkám, že semenáče méně nebo až za několik let kvetou..trochu mě štvou ve srovnání s tím, jak kolem nich pořád skáču a snažím se jím vyhovět
Ibišek syrský - jak na něj?, 22.3.2011
Syrská ibišky mám dva druhy plnokvěté a s jednoduchým květem Jsou to většinou několik let staré keře dobře prospívající. Moc je nestříhám, ale ty plnkvěté rostou jak blázen. Problém bylo lonské léto, kdy se větve při přívalovvých lijácích celý keř... celý příspěvek >
Magnolie - pěstování a střihání, 12.3.2011
magnolii bych zasadila ihned po zakoupení, doma určitě nenechávat, proč taky..
Co je to za rostlinku a jaká hlína jí svědčí?, 15.11.2010
zelenec se mi zdál vždy tak trochu "obyčejný" až do loňské zimy. Teplota v domě byla nastavena na několik týdnů nazámrz asi 5stupnů. Všechny kytky zmrzly jen zelenec vydržel. Dnes má u mě výsostné místo.alena
Phalaenopsis a má žluté listy, 31.10.2010
Kozicko, tak s tím akváriem se mi to líbí, to by i hezky vypadalo a zdá se mi to nejjednodušší a nejproveditelnější. A nebo je dám, jak píšete pryč od okna, do některé ložnice, ne přímo na okno do průvanu. Měly by méně tepla, ale i méně světla... celý příspěvek >
Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 31.10.2010
PP, děkuji za odpověď. já mám totiž zkušenost, že i v jiných letech mi listí na kompostu tleje ze všeho nejhůř. Zůstává v takových chuchvalcích. I dnes jsem listí průběžně prohazovala odstříhanými trvalkami se zbytky hlíny- zeminy.Jedná se o listí z... celý příspěvek >
Pandanus, 31.10.2010
pro 200.122 pandán už je převezený, zatím se mu daří. Uvidíme
Založení kompostu - trava, hnuj, hlína, sláma, 31.10.2010
Dnes jsme na kompost navezli neobyčejně velké množství spadaného listí. Nevím, jestli to nebyla chyba, pálit listí se mi nechce.Nemám to něčím prolít? Další vrstva bude další listí, až spadne. ach jo 
Kozicko, vycházela jsem z příspěvku, kde autorka psala, že phal právě nasazením mikroten- igelitového sáčku vzpamatovává. Ten vzduch z přímotpu funí, když se automaticky sepne, teplota v místnosti klesne. Zavěšení na stejném místě by asi... celý příspěvek >
Kozicko, já jsem ta, která má odkvetlé phal umístěny na parapetu, ale občas na ně fouká suchý horký vítr z přímotopů. Napadlo mě, že bych na ně občas tak třeba na dva týdny, nasadila ten mikrtotenový sáček. Myslíte, že by jim mohla taková... celý příspěvek >
Krásky léta, 29.10.2010
a jaro se nezadržitelně blíží, dámy
Jahody, 20.10.2010
V srpnu vysazeným jahodám začaly teď v říjnu červenat listy. Kde jsem udělala chybu? Je možné, že je jim (prý) jen zima? Přikrýváte je na zimu třeba listím jako trvalky?
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika