|
Příspěvky uživatele - 31.192
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010 Chtěla jsem tím říct, že bych se bála jako jirilan hajnýho. Les někomu patří, teda pokud není váš. |  | Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010 Tak to bych se hlavně bála... |  |
|  | Co dělat s cibulkami lilií vylezlými až v říjnu, 16.10.2010 Jestli se jedná o lilii bělostnou-candidum, tak ta tvoří od srpna zelené růžice listů, ze kterých příští léto pokvete. Nedělejte s ní nic |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010 zanpets, já myslím, že to ani není tolik o závisti, ale že spolu lidi neumí komunikovat, přebytky si vyměnit, reagovat na druhého... jinak je mi líto, situace, kterou musíte řešit, musí být moc těžká |  | Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010 konvalinko, já listí z trávníku a zpod stromů taky shrabávám na záhony k trvalkám a když už je listí hodně, tak koncem října,"pocukruju" listí na záhonech kompostem. Listí drží a nerozlítá se zpátky po zahradě |  | Pandanus, 6.10.2010 OK, přjeďte si pro něj- 3.řešení. Je mi ho líto, je to fakt nádherný soliter ve velké místnosti |  | Ibišek, 6.10.2010 hajanko, tak tohle řeším taky každoročně co s velkým pokojovým ibiškem. Je v domě, kde bude zima a světlo nebo má na vybranou teplý tmavý byt, na okno se nevejde, je mu víc než deset let, když je každoročně stříhaný najaře. V jak nízké teplotě ho... celý příspěvek > |  | Pandanus, 6.10.2010 Každoročně touto dobou řeším problém s pandanem. Mám ho ve světlé místnosti v domě, který je v zimě vytápěn "nazámrz", takže teplota max 5stupňů. To je pro pandán málo. Druhé rešení je převézt ho opět do bytu, kde by byl ale v dost tmavé... celý příspěvek > |  | Venkovní ibišek, 6.10.2010 Někdy se zadaří, někdy ne. Semínka sama opadají a když mají vhodné podmínky (chráněné místo, najaře nesmíte plít a moc pečovat ...) vyrostou malé rostlinky, je jich spousta. Daří se mi toto jen u jednoho ibišku, schovaný mezi stromy, ale přesto... celý příspěvek > |  | Větve z tůje, 19.9.2010 Mám také dotaz. Jsou větve tůjí vhodné k přikrývání choulostivých trvalek na zimu, např hortenzií? |  |
|  | Jak se zbavit molů, 18.9.2010 Souhlas s Vámi.Dle mé zkušenosti platí to stejné jako na všechnu havěť ve spíži: vše vystějovat, staré potraviny vyhodit a spíž včetně škvír vystříkat chemií proti hmyzu. Místnost tak na den zavřít. Pak nakoupit novou mouku, koření dle libosti... co... celý příspěvek > |  | Proč rezaví thuje?, 18.9.2010 Moje zkušenost z tůjemi je tato: mám jich asi patnáct (ne abych se odclonila od sousedů, ale od jejich slepic). Jsou to ty obyčejné asi smaragd, ale i jinak zelené z marketu s balem. Před nimi už za těch osm let vzrostla řada stromů břízy, stříbr... celý příspěvek > |  | Venkovní banánovník - musa basjoo - pěstování i doma?, 17.9.2010 5 metrů v obýváku? Jak máte vysoký strop? |  | Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.9.2010 nádhera. Závidím. Jak se o ni staráte? |  | Nemocný ibišek?, 16.9.2010 Takhle mi nevykvetl letos několikaletý ibišek, který měl najednou málo slunce. Rozrostla se vedle něj ve směru slunce ozdobnice |  |
 |
|
|
|