Příspěvky uživatele - 31.192

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010
Chtěla jsem tím říct, že bych se bála jako jirilan hajnýho. Les někomu patří, teda pokud není váš.
Půda z lesa na zahrádku, 17.10.2010
Tak to bych se hlavně bála...
Co dělat s cibulkami lilií vylezlými až v říjnu, 16.10.2010
Jestli se jedná o lilii bělostnou-candidum, tak ta tvoří od srpna zelené růžice listů, ze kterých příští léto pokvete. Nedělejte s ní nic
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010
zanpets, já myslím, že to ani není tolik o závisti, ale že spolu lidi neumí komunikovat, přebytky si vyměnit, reagovat na druhého... jinak je mi líto, situace, kterou musíte řešit, musí být moc těžká
Zahrada den po dni. Co jste dnes dělali?, 15.10.2010
konvalinko, já listí z trávníku a zpod stromů taky shrabávám na záhony k trvalkám a když už je listí hodně, tak koncem října,"pocukruju" listí na záhonech kompostem. Listí drží a nerozlítá se zpátky po zahradě
Pandanus, 6.10.2010
OK, přjeďte si pro něj- 3.řešení. Je mi ho líto, je to fakt nádherný soliter ve velké místnosti
Ibišek, 6.10.2010
hajanko, tak tohle řeším taky každoročně co s velkým pokojovým ibiškem. Je v domě, kde bude zima a světlo nebo má na vybranou teplý tmavý byt, na okno se nevejde, je mu víc než deset let, když je každoročně stříhaný najaře. V jak nízké teplotě ho... celý příspěvek >
Pandanus, 6.10.2010
Každoročně touto dobou řeším problém s pandanem. Mám ho ve světlé místnosti v domě, který je v zimě vytápěn "nazámrz", takže teplota max 5stupňů. To je pro pandán málo. Druhé rešení je převézt ho opět do bytu, kde by byl ale v dost tmavé... celý příspěvek >
Venkovní ibišek, 6.10.2010
Někdy se zadaří, někdy ne. Semínka sama opadají a když mají vhodné podmínky (chráněné místo, najaře nesmíte plít a moc pečovat ...) vyrostou malé rostlinky, je jich spousta. Daří se mi toto jen u jednoho ibišku, schovaný mezi stromy, ale přesto... celý příspěvek >
Větve z tůje, 19.9.2010
Mám také dotaz. Jsou větve tůjí vhodné k přikrývání choulostivých trvalek na zimu, např hortenzií?
Jak se zbavit molů, 18.9.2010
Souhlas s Vámi.Dle mé zkušenosti platí to stejné jako na všechnu havěť ve spíži: vše vystějovat, staré potraviny vyhodit a spíž včetně škvír vystříkat chemií proti hmyzu. Místnost tak na den zavřít. Pak nakoupit novou mouku, koření dle libosti... co... celý příspěvek >
Proč rezaví thuje?, 18.9.2010
Moje zkušenost z tůjemi je tato: mám jich asi patnáct (ne abych se odclonila od sousedů, ale od jejich slepic). Jsou to ty obyčejné asi smaragd, ale i jinak zelené z marketu s balem. Před nimi už za těch osm let vzrostla řada stromů břízy, stříbr... celý příspěvek >
Venkovní banánovník - musa basjoo - pěstování i doma?, 17.9.2010
5 metrů v obýváku? Jak máte vysoký strop?
Pochlubte se svojí zahrádkou, 16.9.2010
nádhera. Závidím. Jak se o ni staráte?
Nemocný ibišek?, 16.9.2010
Takhle mi nevykvetl letos několikaletý ibišek, který měl najednou málo slunce. Rozrostla se vedle něj ve směru slunce ozdobnice
Další diskuze:  678910>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika