Příspěvky uživatele - 8.188

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Co mi to roste na orchideji?, 19.7.2012 Obsahuje fotku
No, to mě právě vůbec nepřipadá, keiki se mi tvoří na jiné, a vypadá to jinak, dokonce mi kvete... Jenže tohle je: stonek, mini lístek, pak zase stonek, opět malý lísteček a pokračuje to dál, zase stonek... Tak nevím.. :-(co z toho vyleze...... celý příspěvek >
Co mi to roste na orchideji?, 18.7.2012 Obsahuje fotku
Prosím o radu, orchidej mi odkvetla a teď mi roste květní stvol s dvěma listy a roste dál... Nikdy se mi to nestalo, jinak nemám problémy a daří se mi...
Cambria orchidej, 9.7.2012
určitě ho odstřihněte, na tomto stonku už stejně znovu nevykvete. :)
Neznáte někdo prosím, tuto rostlinu?, 14.3.2011
Děkuji za radu
Neznáte někdo prosím, tuto rostlinu?, 14.3.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, co je toto za kytku? Myslím, že by to mohla být nějaká orchidej, ale nevím jaká... Děkuji za radu
Nevíte prosím, co je to za rostlinu? (foto), 7.1.2011
Ještě doplňuji, že jde o Euphorbii
Nevíte prosím, co je to za rostlinu? (foto), 7.1.2011
Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, mám tuto rostlinu vysokou, celá se mi ohýbá, dá se zkrátit? můžete mi poradit co s ní mám dělat? Vyhodit mi je jí líto. děkuji za radu...
Mladý durman, co s ním?, 4.3.2010
Dobrý den, můžete mi někdo říci jaký je rozdíl mezi daturou a durmanem? Koupila jsem si loni na jaře malou rostlinku, už je tak 1,5 m vysoká hezky obráží. Seřízla jsem vrcholový řízek a dala ho do vody... Zakoření? Rostlinu jsem začala hnojit... celý příspěvek >
Další diskuze:  12  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika