Příspěvky uživatele - 244.40

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Sametky - doplnění, 26.8.2014
Orthosan V Forte obsahuje Carbaryl, který je je inhibitor cholinesterázy a je pro člověka toxický. Americká agentura EPA ho klasifikuje jako pravděpodobný lidský karcinogen. Dlouhodobé používání psích šamponů bych proto raději neriskoval.
Na plocho svinovatelné hadice ke kalovým čerpadlům, 3.4.2014
U rekreační chalupy mám tříkomorový septik, jehož obsah chci použít na závlahu trávy na přilehlé zahradě. Ke ztekucení pevných podílů chci použít přípravek BioGolem 5, k čerpání kalové čerpadlo, délka hadic 50 m. Dotaz: prosím o sdělení... celý příspěvek >
Co je to za kytku?, 20.6.2011
Děkuji, moc jste mě potěšil
Co je to za kytku?, 20.6.2011 Obsahuje fotku
Poradíte mi prosím, co to mám doma za květinu s oranžovými stonky? koupila jsem jí a od té doby jsem jí nikde neviděla.
Konipas na okně, 26.5.2011
Přesně tak. Vidí se v okně a v jarním období, období páření, se ze svého území snaží vyhnat "konkurenta" a napadá ho .
Korela křičí, 26.5.2011
Moje rada je, zajděte s ní k veterináři a nepouštějte se do samoléčitelství.
Kousající andulka, 26.5.2011
Máme to stejně. Mluví, pusinkuje nás a pak najednou kousne...  To prostě andulky dělají. Obvzlášť samci. Něco takového ho těžko odnaučíte. Není to pes. Každopádně doporučuji dávat pozor na citlivá místa, hlevně na oči... :-)
Praskají listy, 23.5.2011 Obsahuje fotku
Konečně mi nasadila na květ orchidej, kterou jsem vypiplala z chudinky koupené za 30,- Kč ve výprodeji. A teď, když se tak zotavila a vyhnala na květ, začaly jí po délce, uprostřed, praskat listy. Poraďte prosím čím to je a co s tím. Díky L. 
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2024
DŮMACHALUPA.cz
statistika