Příspěvky uživatele - 193.114

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vhodná doba pro výsadbu trvalek a stromků, živého plotu, 19.5.2009
Přes léto budeme chystat půdu, navážet hlínu a tak přelom srpna/září bysme chtěli začít výsadbu: tůje, zakrslé jehličnany, okrasné keře, záhon trvalek, rododendrony... a také jahodníky, maliníky, rybíz, borůvku A ptám se, zda je toto období pro... celý příspěvek >
Agáve, 2.5.2009
Mám velké agáve americké. Přes léto na zahradě, v zimě doma. Letos už ho asi ze zahrady nebudeme schopni odvést. Máte někdo zkušenosti se zimováním na zahradě? Kolik stupňů pod nulou vydrží?
jak hnojit?, 20.4.2007
prosím o radu jak rovnoměrně hnojit trávu .Rozhodila jsem pouze ledek na trávu a nyní je strakatá-zřejmě se hnojivo nedostalo všude.mám pouze malý pozemek a nechci investovat do žádné "techniky",nezná někdo nějaký "fígl"????děkuji... celý příspěvek >
rozdíl pětiprstého a tříprstého přísavníku, 5.4.2007
Jaký je rozdíl mezi tříprstým a pětiprstým přísavníkem,prosím poraďte, děkuji.
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika