Příspěvky uživatele - 147.209

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vanilla planifolia - rozmnožování, 24.1.2012
Dobrý den, může mi někdo poradit nebo poslat odkaz na rozmnožování vanilky.Mám ji v teráriu a velmi se jí daří.Ale chci raděj ještě jednu -kdyby náhodou.Moc děkuji Liana
Mám je zalít, 31.10.2009
Zálívaj se na zimu sukulenty?A mám dávat sukulenty do sklepa nebo můžou být na světle?
Mám je zalít, 26.10.2009
No je to spíše píchlavej kaktus spíš sukulent, ale jinak díky za rady snad vydrží.No zkusím to podle rardy děkuju.
Mám je zalít, 25.10.2009
Včera jsem dostala kaktus, kterej nemá kořeny prostě nic mám ho dát do vody aby zakořenil???A až zakoření ak ho mám dát do květináče se zeminou?A hned do sklepa nebo jak to s ním mám uděat?
Mám je zalít, 20.10.2009
Tak zítra až příjdu ze školy je dám do sklepa 
Mám je zalít, 5.10.2009
No na zimu minulej rok byl jeden kaktus na světle rost do výšky, ale ne do šířky tak to musel dohánět mám je dát radši v zimě do sklepa?A kddy mám přestat zalévat?
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika