|
Příspěvky uživatele - 7.227
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Prečo mi nerastie Cycas?, 19.4.2010 dik, nevedel som len, či mu ten chlad neublíži, potom samozrejme postupne len na svetlo, potom tien a až potom slnko.dufam, že to vyjde, ešte raz díky, Juraj. |  | Prečo mi nerastie Cycas?, 18.4.2010 pán Bučko, myslíte že by som mohol zimovat cykas v pivnici, kde je svetla len minimum, teda len také šero a teplota sa ked je vonku -15 sa blíži k nule, ale nikdy tam napr.kompoty nezamrzli?
pýtam sa preto, lebo neviem ako dalej zimovat, už dva... celý příspěvek > |  |
|  | Schutie kaktusov, 17.4.2010 ja ich rosím len večer, taká rosa im nemôže uškodit myslím, kdeže na priamom slnku, jasné že by ich to pálilo. |  | Schutie kaktusov, 1.4.2010 to není apríl, myslel som, že im tak dám akože vlhkost zo vzduchu a dostanú tak trochu vody, ale ked ste mi takto odpovedal, asi je to nesprávny typ zálievky.tak mi poradte ako s vodou, ak možem po celý rok.celý rok ich mám na juhozápadnom okne, aj v... celý příspěvek > |  | Schutie kaktusov, 1.4.2010 mám asi 10 kaktusov celoročne vovnútri.teraz po zime mi sa mi na niektorých objavili tmavé škvrny a niektoré zospodu akoby usychali.poctivo ich rosím každe 3 dni, polievam len výnimočne, ked je už hlina odtrhnutá od kvetináča.neviete čo je snimi? či... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|