Příspěvky uživatele - 7.227

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Prečo mi nerastie Cycas?, 19.4.2010
dik, nevedel som len, či mu ten chlad neublíži, potom samozrejme postupne len na svetlo, potom tien a až potom slnko.dufam, že to vyjde, ešte raz díky, Juraj.
Prečo mi nerastie Cycas?, 18.4.2010
pán Bučko, myslíte že by som mohol zimovat cykas v pivnici, kde je svetla len minimum, teda len také šero a teplota sa ked je vonku -15 sa blíži k nule, ale nikdy tam napr.kompoty nezamrzli? pýtam sa preto, lebo neviem ako dalej zimovat, už dva... celý příspěvek >
Schutie kaktusov, 17.4.2010
ja ich rosím len večer, taká rosa im nemôže uškodit myslím, kdeže na priamom slnku, jasné že by ich to pálilo.
Schutie kaktusov, 1.4.2010
to není apríl, myslel som, že im tak dám akože vlhkost zo vzduchu a dostanú tak trochu vody, ale ked ste mi takto odpovedal, asi je to nesprávny typ zálievky.tak mi poradte ako s vodou, ak možem po celý rok.celý rok ich mám na juhozápadnom okne, aj v... celý příspěvek >
Schutie kaktusov, 1.4.2010
mám asi 10 kaktusov celoročne vovnútri.teraz po zime mi sa mi na niektorých objavili tmavé škvrny a niektoré zospodu akoby usychali.poctivo ich rosím každe 3 dni, polievam len výnimočne, ked je už hlina odtrhnutá od kvetináča.neviete čo je snimi? či... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika