Příspěvky uživatele - 178.96

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Semena bramboříku, 9.7.2009
Dekuju Vam za vycerpavajici odpoved :-))..to pestovani vypada docela odstrasive takze si pockam zhruba do toho rijna a koupim si uz poradnou rostlinku :-)..
Semena bramboříku, 9.7.2009
No ja prave nevim, kdy se budou prodavat..ted jsem je schanela a nikde vubec nic..kdy si myslite ze se budou tak prodavat, ze bych na ne tedy pockala, ptz ja mela v hlave zafixovano, ze se budou prodavat az kolem Vanoc :-))
Semena bramboříku, 5.7.2009
Dobrý den, chci se zeptat jestli nekdo nevite kde se daji sehnat semena bramboriku??Nebo neprodavate je nekdo prosim :-)??Nutne bych potrebovala aspon bily a ted se nikde neda sehnat cela rostlina..predem moc dekuji za jakekoliv odpovedi.
Adenium vs. Plumeria, 24.6.2009
Dobry den, mam dotaz ohledne techto dvou rostlin..Chci si objednat semena, protoze obe dve jsou nadherne, ale nevim jestli se mam rozhodnout pro Adenium nebo pro Plumerii..vzhledove vypadaji velmi podobne vetsi rozdil vidi pouze vkvetech..Tak se... celý příspěvek >
Ibišek domácí, 19.9.2008
Na spodku listu u řapíku se mi dělají bílé - průvitné hrudky krystalkového složení, jenž po doteku lepí..nikde jinde se to na něm nevyskytuje jen u řapíků... co s tím???je to nějaký škůdce???
orchidej - Burrageara nelly isler, 7.9.2008
Neávno jsem si koupilu tuto krásnou orchidej, ale nikde jsem nenašla rady jak se o tento druh starat..nevím, jestli je to tím, že je u nás ještě málo rozšířená, protože na cizích stránkách se o ní zmínky najdou... Může mi prosím někdo poradit jak se... celý příspěvek >
cesmína, 5.7.2008
Samičí rostlina je z modrých cesmín např. "Blue princess" nebo "Blue angel" k tomu se nejlépe hodí samčí rostlina "Blue Prince" nebo poměrně nový druh "Casanova" (ten má ovšem bíle panašované listy, což ale... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika