|
Příspěvky uživatele - 45.65
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Druh kaktusů?, 17.10.2010 Moc děkuji za radu. Pokud byste se zeptala na ten druhý, budu moc ráda. Snažila jsem se najít na internetu, co by to mohlo být, ale opravdu nejsem odborník, takže jsem na to nepřišla, a tak to zkouším touto cestou. Každopádně ještě jednou... celý příspěvek > |  | Druh kaktusů?, 13.10.2010 No, to už jsem se snažila, ale mám dojem, že zrovna ty moje dva drobečky nikdo nepěstuje. |  |
|  | Druh kaktusů?, 12.10.2010 Asi bych si měla pořídit nějakou příručku, když už začínám pěstovat kaktusy, tak ať mají nejlepší možnou péči :-) Škoda jen, že neznám druh. Každopádně moc děkuji za radu. |  | Druh kaktusů?, 11.10.2010 Moc děkuji, už jsem je přesadila do speciální zeminy, nevím, jestli je mám i pohnojit, ale snad jim to neuškodí. |  | Druh kaktusů?, 11.10.2010  Dobrý den, dostala jsem od známé dva kaktusy, ale bohužel nevíme co je to za druh. Pokud je někdo poznáte, budu vděčná za příspěvek. |  | Opuncie - druh? Choroba?, 1.10.2010  Mám malý problém. Dostala jsem opuncii, jenže bohužel nevím o jaký druh přesně jde, pokd víte, pomozte prosím nebo poraďte, kde to zjistit, protože v květinářství většinou nepracují moc velcí odborníci a nedokáží určit druh. To ale není až takový... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|