Příspěvky uživatele - 55.93

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak okyselit vodu na borůvky, 24.4.2010
Ahoj lidi, prosím o radu. Máme docela tvrdou studniční vodu a zcela evidentně borůvkám nesvědčí. Dá se voda nějak jednoduše upravit, nebo mám borůvky nechat pomalu hynout? Zkusil jsem kolem nich nasypat hrabanku, ale mám pocit, že to moc nepomáhá.... celý příspěvek >
Přenos houby roubem, 26.3.2010
Moc Vám děkuji za rady a přeji mnoho úspěchů v zahradničení. S.
Přenos houby roubem, 7.3.2010
Dobrý den, mám starou višeň, asi Vackovu, je velmi chutná, ale odchází, na kmeni vyrostla plodnice houby. Chci ji zachovat. Kdybych zkusil naroubovat letorost, nebo očko, jaká je pravděpodobnost přenosu podhoubí do nového kmínku? Děkuji za radu S.
Madagaskarský kaktus, 7.2.2010
Děkuji za radu. Tento kaktus mi, na rozdíl od jiných, nikdy nekvetl, proto budu muset sáhnout k vegetativnímu množení. Je už metr vysoký, kvůli dlouhým ostnům se špatně přesazuje a už mám strach, že se převrhne. Špičku zkusím zakořenit, uvidíme.... celý příspěvek >
Madagaskarský kaktus, 7.2.2010
Dobrý den, mám doma Madagaskarský kaktus (vzpřímený růst, jen na špičce věnec kopinatých listů, které opadávají) a už mě pomalu přerůstá, tak ho potřebuji omladit. Poradíte mě někdo, jak se dá namnožit? Díky Saša
Kompost, 3.12.2009
Dobrý den, nevíte, jak se v kompostu zbavit semínek plevelů? Nikdy se mi nesejde tolik materiálu, abych mohl kompost založit  "podle pravidel", aby se v něm udělala tak vysoká teplota, aby se semínka zničila. Díky za radu
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika