Příspěvky uživatele - 45.62

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Dolmar nebo Husqvarna, 29.4.2008
Také uvažuji o koupi řetezové pily na elektriku. Vybírám mezi několika značkami a to Bosch 1900W, Makita (Dolmar) 2000W nebo Narex 2400W. V několika specializovaných prodejnách které se zabývají nářadím my doporučovali Makitu nebo Narex. Když jsem... celý příspěvek >
Elektrický krovinorez, 29.4.2008
Máte pravdu že elektriku přetížíte ani nevím jak. Ale chci ten stroj používat jako lepší strnovku. A je fakt že v tom kopci co mám bude dost problematické chodit s řídítky. Fakt nevim. asi nejlepší bude to spálit a dát tam beton
Elektrický krovinorez, 28.4.2008
Dobrý den, chtěl bych si pořídit křovinořez a přemýšlím o elektrickém. Jedná se my o sečení zahrydy asi tak 20 x 10 m se svahem asi tak 60st. a zahrada končí v potoce. Chtěl bych to používat místo klasické strunovky. Našel jsem pouze tyto stroje... celý příspěvek >
křovinořez, 28.4.2008
Dobrý den, chtěl bych si pořídit křovinořez a přemýšlím o elektrickém. Jedná se my o sečení zahrydy asi tak 20 x 10 m se svahem asi tak 60st. a zahrada končí v potoce. Chtěl bych to používat místo klasické strunovky. Našel jsem pouze tyto stroje od... celý příspěvek >
Převislé jahody, 1.4.2008
Dobrý den, rád bych se zeptal kde se dá sehnat košík na pěstování převislých jahod, kterej byl i uváděn v Loskutákovi a jmenuje se ANGLIKÝ BASKET. Nikde jsem ho neviděl ani nenašel na internetu Děkuji
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika