Příspěvky uživatele - 226.251

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Poradite mi s nazvem kaktusu?, 5.1.2010
Moc dekuju. Vypada opravdu jako jeho dvojce :-) Rouskacek
Poradite mi s nazvem kaktusu?, 4.1.2010 Obsahuje fotku
Dobry den, rada bych vas pozadala o radu. V obchode jsem si vsimla tohoto maleho kaktusku a hned jsem se zamilovala. Bohuzel ale nevim, jak se tento kaktus jmenuje, ani jak bych se o nej mela co nejlepe postarat. Pomuzete mi? Dekuji. Zatim je... celý příspěvek >
Mulčování malin, 10.6.2009
Diky za tipy jak bojovat s koprivami. Zkusim zlikvidovat koprivy Roundupem a pak to zmulcovat travou. Jen jeste dotaz k mulcovani tou travou. Jakou vrstvu mam dat? Jak dlouho mi vydrzi? A pak ji dosypavam nebo musim tu starou vyhrabat a dat novou...... celý příspěvek >
Mulčování malin, 9.6.2009
Dobrý den, chtěla jsem požádat o radu. Pokud použiju klasickou kůru pro mulčování malin, jak se s tím vypořádají nové výhonky? Ty prorostou nebo už zůstanou jen staré (které časem odumřou)? Výše jsem četla, že na kopřivy mulč nemá... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika