Příspěvky uživatele - 237.206

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Jak ostřihovat špičák?, 29.4.2008
Děkuji moc, už jsem špičák přemístila na předzahrádku, tam není třeba velikost.Ještě mi prosím poraďte, co na uvolněné místo, Opakuji,jedná se o vlhké, zjara zastíněné místo, velice úrodné, kterého by byla škoda.Ráda bych hrušku, ale okolo jsou... celý příspěvek >
Zkušenosti s teleskopickými nůžkami, 17.3.2008
Teleskopické nůžky mám, rovněž sváteční vidle na neděli, posázené českýmí granáty-vše od mé rodiny k ježíšku.I když je mi 72 let, vylezu na strom, aby na mne rodina nemohla.  Hezký den
Jak ostřihovat špičák?, 16.3.2008
Velice úrodná půda, u okapu a vsakovací jímky,350 m nm.,zastíněné na jaře přes poledne.Měla jsem požadavek vzrůstné jabloně,rezistentní.Byl malý výběr, koupila jsem špičák Resisty, na podnoži M9,letos na jaře zasazený(počátek března).Měl dole 3 slabé... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika