|
Příspěvky uživatele - 237.206
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Jak ostřihovat špičák?, 29.4.2008 Děkuji moc, už jsem špičák přemístila na předzahrádku, tam není třeba velikost.Ještě mi prosím poraďte, co na uvolněné místo, Opakuji,jedná se o vlhké, zjara zastíněné místo, velice úrodné, kterého by byla škoda.Ráda bych hrušku, ale okolo jsou... celý příspěvek > |  | Zkušenosti s teleskopickými nůžkami, 17.3.2008 Teleskopické nůžky mám, rovněž sváteční vidle na neděli, posázené českýmí granáty-vše od mé rodiny k ježíšku.I když je mi 72 let, vylezu na strom, aby na mne rodina nemohla. Hezký den |  |
|  | Jak ostřihovat špičák?, 16.3.2008 Velice úrodná půda, u okapu a vsakovací jímky,350 m nm.,zastíněné na jaře přes poledne.Měla jsem požadavek vzrůstné jabloně,rezistentní.Byl malý výběr, koupila jsem špičák Resisty, na podnoži M9,letos na jaře zasazený(počátek března).Měl dole 3 slabé... celý příspěvek > |  |
|
|
|