Příspěvky uživatele - 146.10

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
neznámá exotická rostlina, 9.6.2007
Tyto rostliny jsem si vypěstoval ze semínek koupených v obchodě,mám celkem tři,nyní druhým rokem.Jedná se o tzv."ohňový strom" pocházející z jižní Afriky.Jestli najdu sáček od semínek,tak budu vědět i lat.název a více o rostlině.Přes léto je mám na... celý příspěvek >
Zemina pro juky, 4.6.2007
Potřebuji radu, jakou zeminu /složení a velikost kolem rostliny/ použít při výsadbě vzrostlejších: Cordyline australis a Yucca rostata a agáve: Agave lechuguilla. Je velkou chybou juky zasadit do obyčejné zahradní země a obsypat je substrátem pro... celý příspěvek >
substrát pro magnolii, 4.6.2007
Může se magnolie/magnolia grandiflora/ při výsadbě obsypat jen samotnou rašelinou nebo se musí smíchat s ostatní zeminou? Může se tato zimuvzdorná magnolie vysadit do velkého květináče /plast. nádoby/, bal se v nádobě obsype jen samotnou rašelinou a... celý příspěvek >
bledule jarní, 7.2.2007
Asi před 7 lety jsem koupila na hodonínské zahradě bleduli jarní kde byly 2 květy když jsem je přesadila na zahrádku tak 2 roky po sobě vyrostly jen listy a asi ty 4 roky vykvete jen 1 bledulka.Poradí někdo co stím
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika