|
Příspěvky uživatele - 225.19
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Odrůda do těžké půdy, 12.5.2009 Aha takze za kvetu dobre zalit a radne pohnojit a kdy nejlepe pohnojit? Kompostu mam hodne ale jeste jsem zadny nejak ke stromum nedaval zatim jenom do skleniku jak nejlepe tedy pokud mam kompost ho vyuzit pro pohnojeni stromu..
Tresni co kvetlo ve... celý příspěvek > |  | Odrůda do těžké půdy, 11.5.2009 Dobry den,
nechci zakladat nove tema tak se ptam zde.
Potrebuji poradit zda to ze mi na tresnich zustane jenom relativne malo plodu muze byt zpusobeno nedostatek opylovacu a nebo nedostatkem vlahy v urcitou dobu.
Proste vsechny tresne hezky kvetou... celý příspěvek > |  |
|  | Okurky na plné slunce?, 4.5.2009 Dobry den,
prosim prosim dokaze mi nekdo laicky vysvetlit jak mam okurky zastipnut za 4-5 listom? Nikdy jsem to nedelal a nemel jsem taky moc velkou urodu nikdy to poradne nenarostlo prosim poradi mi nekdo jak se to vlastne dela..Podotykam ze mama... celý příspěvek > |  | Selektivní herbicidy, 30.4.2008 Děkuji všem za odpovědi. Po jejich přečtení jsem pojal silnou pochybnost, zda jsem použil název pýr pro tu správnou rostlinu a po poradě s kamarádem vyhledávačem (kdybych to udělal dřív, mohl jsem si ušetřit ostudu) jsem zjistil, že... celý příspěvek > |  | Selektivní herbicidy, 29.4.2008 Dobrý den,
rád bych se zeptal jak je to se selektivními herbicidy proti dvouděložním plevelům (Bofix, Starane,...). Zničí vše kromě trávy nebo opravdu jen ty plevele. Jde mi o to, zda je vůbec možné nějak bezpečně ošetřit nově založený trávník v... celý příspěvek > |  | 3metrový jalovec, 9.10.2006  Ja bych to nedelal. Mam stejny problem, ale dam si radeji tu "praci" a kontroluji vrstvu snehu. Nez jej seriznout do poloviny, tak to je lepsi jej uplne pokacet... |  |
 |
|
|
|