Příspěvky uživatele - 168.167

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008
je to o rychlosti reflexů. Na mouchu si netroufne, ta je s rychlostí někde jinde.
Můj pes včely a vosy miluje, překusuje je v letu. Gaučák, který si nechá dát žihadlo, si nic jiného nezaslouží.
Šarka - eliminace choroby, 29.4.2008
Na internetu se o tom nic moc nepíše... "Projekt 1B44051". Projekt by měl končit v 12/2008.
Jak ostřihovat špičák?, 29.4.2008
A ty jalovce chcete zachovat? Pokud nejsou u sousedů, zvážil bych variantu  likvidace jalovců. Potom byste měla širší výběr...
lehnout si do trávy je příjemné, ale přiznám se že mi v trávě více vadí "pozornosti" od ptáčků a koček  než občasné žihadlo. Ostatně, žihadla jsou prý zdravá?
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 29.4.2008
Je mi jasné že nerez je lepší, ale... mám vodárnu ze Sigmy s ocel. hřídelí a těsnícím provazcem už skoro 20let. Před dvěma lety jsem měnil tlak. nádobu a čerpadlo jsem při té příležitosti dal do servisu s dotazem, zda by nebylo lepší koupit celou... celý příspěvek >
Sekačka s/bez pojedzu, 29.4.2008
přesně tak, většina odborníků si nedovede představit co to je 200m2... to je čtvereček 14x14m! Pro tento účel jedině levná elektrická, bez pojezdu, s prodlužovačkou, ale hlavně bez údržby a smradu z výfukových zplodin. Pokud se to nenechá... celý příspěvek >
Skladba trávníku, 29.4.2008
Já ve druhé polovině října posekám a dám na hnůj. Jak se začne sekat často a nakrátko, velice rychle se změní skladba travin ve stylu pastvina pro ovce.
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 28.4.2008
Břečťan že roste pomalu? Každý rok minimálně jednou stříhám břečťan na fasádě abych ho udržel na uzdě.
broušení kosy, 24.4.2008
Vzdávám se přesile a souhlasím s tím, že paní má opravdu ocel. kosiště. Omlouvám se za můj předchozí odmítavý příspěvek, ale nedovedl jsem si představit jediný důvod, proč by někdo používal ocelová kosiště... jedině snad kulturista v rámci tréninku.
Neznámý důvod odůmírání letorostů šlechtěných švestek, 22.4.2008
Někdo už tady řekl, že něco podobného zaznamenal u rybízu. Mohu potvrdit, že u stromkových rybízů se mi děje přesně to samé, co popisujete u slivoní. Po 2-3 letech tvoří korunku jen několik dlouhých suchých větví, které se zelenají jen na koncích... celý příspěvek >
Trnky - postrik pred kvetem, 21.4.2008
Já mám Zolone... vydrží mi zřejmě i na příští rok. Ochlazení v minulém týdnu mě dost posunulo kvetení slivoní. Něco jsem stříkal minulý týden, zbytek mě čeká dnes nebo zítra.
vrúbľovanie, 18.4.2008
toho se právě bojím, že se raduji předčasně. Na roubech na třešni už mám rozvité lístky, některé rouby slivoní krásně kvetou, na meruňce už také začínají růst listy.
Grilování - uzení, 18.4.2008
Padání rezu jsem nezaregistroval. Kovový povrch je potažen dehtovou vrstvou, která se chová jako velmi kvalitní nátěr.
vrúbľovanie, 18.4.2008
Když roub začne rašit tak se na 100% ujmul? Před pár lety mi narašilo v kůlně poleno z rok předtím pokácené vrby...
Další diskuze:  1617181920>  
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika