|
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 je to o rychlosti reflexů. Na mouchu si netroufne, ta je s rychlostí někde jinde. |
 |
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 Můj pes včely a vosy miluje, překusuje je v letu. Gaučák, který si nechá dát žihadlo, si nic jiného nezaslouží. |
 |
|
 |
Šarka - eliminace choroby, 29.4.2008 Na internetu se o tom nic moc nepíše... "Projekt 1B44051". Projekt by měl končit v 12/2008. |
 |
Jak ostřihovat špičák?, 29.4.2008 A ty jalovce chcete zachovat? Pokud nejsou u sousedů, zvážil bych variantu likvidace jalovců. Potom byste měla širší výběr... |
 |
Pampelišky, jetel, houby, 29.4.2008 lehnout si do trávy je příjemné, ale přiznám se že mi v trávě více vadí "pozornosti" od ptáčků a koček než občasné žihadlo.
Ostatně, žihadla jsou prý zdravá? |
 |
Čerpadlo pro závlahu - vodárna?, 29.4.2008 Je mi jasné že nerez je lepší, ale... mám vodárnu ze Sigmy s ocel. hřídelí a těsnícím provazcem už skoro 20let. Před dvěma lety jsem měnil tlak. nádobu a čerpadlo jsem při té příležitosti dal do servisu s dotazem, zda by nebylo lepší koupit celou... celý příspěvek > |
 |
Sekačka s/bez pojedzu, 29.4.2008 přesně tak, většina odborníků si nedovede představit co to je 200m2... to je čtvereček 14x14m!
Pro tento účel jedině levná elektrická, bez pojezdu, s prodlužovačkou, ale hlavně bez údržby a smradu z výfukových zplodin.
Pokud se to nenechá... celý příspěvek > |
 |
Skladba trávníku, 29.4.2008 Já ve druhé polovině října posekám a dám na hnůj.
Jak se začne sekat často a nakrátko, velice rychle se změní skladba travin ve stylu pastvina pro ovce. |
 |
Může bříza pomoci odvlhčení domu?, 28.4.2008 Břečťan že roste pomalu? Každý rok minimálně jednou stříhám břečťan na fasádě abych ho udržel na uzdě. |
 |
broušení kosy, 24.4.2008 Vzdávám se přesile a souhlasím s tím, že paní má opravdu ocel. kosiště. Omlouvám se za můj předchozí odmítavý příspěvek, ale nedovedl jsem si představit jediný důvod, proč by někdo používal ocelová kosiště... jedině snad kulturista v rámci tréninku. |
 |
|
 |
Neznámý důvod odůmírání letorostů šlechtěných švestek, 22.4.2008 Někdo už tady řekl, že něco podobného zaznamenal u rybízu. Mohu potvrdit, že u stromkových rybízů se mi děje přesně to samé, co popisujete u slivoní. Po 2-3 letech tvoří korunku jen několik dlouhých suchých větví, které se zelenají jen na koncích... celý příspěvek > |
 |
Trnky - postrik pred kvetem, 21.4.2008 Já mám Zolone... vydrží mi zřejmě i na příští rok. Ochlazení v minulém týdnu mě dost posunulo kvetení slivoní. Něco jsem stříkal minulý týden, zbytek mě čeká dnes nebo zítra. |
 |
vrúbľovanie, 18.4.2008 toho se právě bojím, že se raduji předčasně. Na roubech na třešni už mám rozvité lístky, některé rouby slivoní krásně kvetou, na meruňce už také začínají růst listy. |
 |
Grilování - uzení, 18.4.2008 Padání rezu jsem nezaregistroval. Kovový povrch je potažen dehtovou vrstvou, která se chová jako velmi kvalitní nátěr. |
 |
vrúbľovanie, 18.4.2008 Když roub začne rašit tak se na 100% ujmul? Před pár lety mi narašilo v kůlně poleno z rok předtím pokácené vrby... |
 |