|
Příspěvky uživatele - 186.98
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Šarka?, 8.8.2013  je to šarka, jak si myslím? a co se stromem - zlikvidovat, aby nenapadla jiné, nebo ponechat, když v okolí u sousedů je stejně slivoní hodně?Strom ještě loni a předloni plodil zdravé ovoce, letos je taky hodně plodů ok, ale některé takovéto... celý příspěvek > |  | Kalná voda v nové studni, 23.7.2013 Faktorů je více. Záleží jak je hluboký kalník na dně vrtu, jaké jsou vrstvy (zvodnělý kolektor, jílové podloží), zda je čerpadlo vibrační a zda je umístěno v místě perforací pažnice, jaký je hydraulický spád, kolik je právě podzemní vody a kolik... celý příspěvek > |  |
|  | Usychání zakrslého jehličnanu, 18.7.2013 Bohužel se obávám, že s hořčíkem to nemá nic společného. U nás na ostravsku již prakticky není mnoho zakrslých smrčků bez podobných příznaků. Sám jsem odepsal polovinu více než 3m vysokého Picea glauca a vyzkoušel jsem prakticky vše - od opakovaného... celý příspěvek > |  | Problém s křovinořezem, 11.7.2013 Moc dekuji za reakce. Bohuzel az na povoleni vicka nadrze jsou ostatni rady mimo moji odbornost, zvladnu sice precist Platona v originale, lec na dotahovani valcu si jiz netroufam.
Spise mi slo o to, zda je problem zpusoben chybou servisu a mohu... celý příspěvek > |  | Problém s křovinořezem, 10.7.2013 Dobry den, rad bych vas pozadal o radu. Nedavno mi prestal fungovat, respektive nesel nastartovat, muj krovinorez husqvarna 325 rx. Po navsteve servisu (vymena svicky, palivoveho cerpadla a serizeni) vypadalo, ze je vse v poradku. Nicmene po zhruba... celý příspěvek > |  | Copak je to za ptáčka?, 3.6.2013 Skrivan lesni nebo linduska :-). |  | Lukon Glads, 10.5.2013 Nám přišel balíček včera, cca 3 000,- celkem ve čtyřech krabicích bez označení, že jde o rostliny nebo neklopit (trvalky, denivky, hosty, trávy) Rostliny třemi řadami na sobě a podle toho také vypadají!! Ty s tužšími listy snad budou v pohodě, ty... celý příspěvek > |  | Konec pesticidů pro zahrádkáře?, 2.5.2013 Ovšem z logiky věci si dovolím podotknout, že právě argument, že "veškeré komerční potraviny jsou stejně plné pesticidů", je argumentem PROTI jejich užívání v domácí výrobě pro vlastní spotřebu a nikoli omluvou PRO jejich aplikaci doma. To by byl asi... celý příspěvek > |  | Úprava koryta a břehu u přírodního potůčku, 2.5.2013 Zásah do koryta toku je porušením §46 vodního zákona a podléhá pokutě do 50 000,- u fyzické osoby a do 500 tis. u podnikající či právnické osoby. Tyto zásahy provádí správce toku se kterým doporučuji konzultovat. Navíc, správce toku je ze zákona o... celý příspěvek > |  | Jaké dvouruční nůžky na větve, 22.4.2013 mě teleskopické z Lidlu praskly po záruce a ani jsem k tomu nepotřeboval velkou sílu |  |
|  | Stříhání stromů, 22.4.2013 Já bych se přiklonil k variantě Ronyho s jedním rozdílem nechápu, proč zkracovat terminál tak nízko, Rony? V místě zkrácení terminálu se založí druhé patro větví, proto bych jej uřízl nad prvním patrem ve výši odpovídající založení 2. patra, cca... celý příspěvek > |  | Řez nově zasazené meruňky, 3.4.2013 nízko položené větve znamenají obtížnější sekání trávy, okus zvěří, náchylnost k přízemním mrazíkům. Ale pokud chcete zakládat korunku ze spodních větví, odstranil bych nad poslední větví spodního patra terminál úplně (dutá korunka), nebo nad první... celý příspěvek > |  | Řez nově zasazené meruňky, 2.4.2013 Můžete vycházet z toho, co nahoře psala, tuším, Lída. Ten stromek je řezem podle mě zmrzačený a jestli jej takto řízli ve školce, no... místo korunky koště. Především se mi zdá, že cca 20cm od vrcholu toho amputovaného kmínku je nějaký zával, vypadá,... celý příspěvek > |  | Malá pomologie, 12.12.2012 Dobrý den, některé díly, např. jablka a hrušky, vyšly zdánlivě dvakrát, nejsou ale totožná (nejde jen o úpravy novějšího vydání, jsou to jiné knížky jiných autorů s jiným přístupem byť v mezích pomologie, které se často zaměňují). Petr
|  | Jak rozmnožit kosatec, 7.9.2012 Je to opravdu trivialni. Ja na podzim nasbiral nekolik lusku, kde bylo snad nekoliv stovek seminek. Ty jsem smichal s piskem, nechal pres zimu venku a na jare jsem to promichal s vlhkou zeminou, dal za okno a prikryl sackem kvuli vysychani. Obcas... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|