|
Příspěvky uživatele - 250.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ví někdo, co je to za popínavku?, 25.8.2015  a posledni obrazek. myslite ze je to ten
Aeschynanthus lobbianus?
|  | Ví někdo, co je to za popínavku?, 25.8.2015  3.obr |  |
|  | Ví někdo, co je to za popínavku?, 25.8.2015  2.obr. |  | Ví někdo, co je to za popínavku?, 25.8.2015  Koukám, že mám úplně stejnou otázku... |  | Co je to za rostliny?, 22.5.2013 Pokusím se jí vyfotit, ale až udělám další odnož. Pokaždé je to stejné - pod vodou dělá nové výhonky zcela bez problémů. |  | Co je to za rostliny?, 26.4.2013 Děkuji Vám, tak rychlou odpověd jsem nečekal :)
Mě se relativně dobře množí Pryšec Trojhranný. Momentálně jsem z jednoho udělal 10 odnoží.
|  | Co je to za rostliny?, 26.4.2013  Zdravím všechny pěstitele domácích rostlin,
Ptám se všude, kde mohu ale už 3 rok mi nikdo neodpověděl, tak doufám, že zde dostanu odpověd na otázku - co je to za rostliny?
1.rostlina je velice zajímavá - kvete mi celý rok a výborně se množí,... celý příspěvek > |  |
|
|
|