|
Příspěvky uživatele - 40.110
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Ananas, 14.11.2011 dobrý den, i já se připojuji do diskuse. zasadila sem už cca 40 ananasů a vzešly mi zatím 2 :) takže neklesejte na mysli a sázejte, však ono se to jednou podaří!
jeden mám už cca 4 roky, zalévám ho zásadně na zeminu (takže úplně blbě) a daří se mu... celý příspěvek > |  | Prosím o název pokojovky, 13.11.2011 Lucko moc děkuju to bude asi ona! vůbec sem nevěděla, že může vypadat i takto - jako vzorstlý zelený keřík, už sem jí přesunula na jíné místo a uvidíme zda mi to odpustí :) |  |
|  | Prosím o název pokojovky, 12.11.2011  ještě projistotu jednu fotografii, kde je vidět detail listů |  | Prosím o název pokojovky, 12.11.2011  dobrý večer, nějak mi umírá má oblíbenkyně a potřebuju si jí vygooglovat. prosím tedy o název či o radu jak na ní, měla stanoviště u radiátoru a zřejmě mi "přeschla", polovina listů jí opadala a ta druhá se v kloubu zlomila, takže sem jí ustřihla a... celý příspěvek > |  |
|
|
|