|
Příspěvky uživatele - 97.130
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Phalaenopsis - škůdce, 15.3.2010 Ten recept s mycím prostředkem nezabírá, mám vyzkoušeno, několkrát jsem to použila, ale nic se těm breberám nestalo,,,,:) |  | Phalaenopsis - škůdce, 15.3.2010 Děkuji moc za radu, vyzkouším to a jestli ani tohle nepomůže, tak se dám asni na pěstování kaktusů, tam se snad takové potvory nevyskytují. |  |
|  | Phalaenopsis - škůdce, 11.3.2010  Ahoj, tak jsem se zaregistrovala a pokusím se připojit i obrázek, těch potvor co mi likvidují moje milované kytííí |  | Phalaenopsis - škůdce, 7.3.2010 Ahoj foto mám, ale nevím jak ho vložit nebo kam poslat, zrovna dneska jsem se snažila to trochu opět zlikvidovat, tak jsem to vyfotila.Tak poradte kam zaslat foto a já jí pošlu,,,zatím díky Jarka |  | Phalaenopsis - škůdce, 6.3.2010 Ahoj poradí někdo jak na takové bílé potvůrky na listech v kořenech všude, přinesla jsem si je domů s novou květinou a napadla mi ostatní,17 mi jich bohužel uhynulo a nepomáhá vůbec nic, ani jarové voda, ani mýdlová ani žádné postřiky, jsem... celý příspěvek > |  |
|
|
|