Příspěvky uživatele - 193.54

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Červi, 6.1.2011
Ty výše uvedené jsou focené na makro. Ti delší červi jsou dlouzí asi 3,5mm. Více v tomto ohledu objektiv mého fotoaparátu bohužel nezvládá. Pokusím se ještě několik exemplářů odchytit a v průběhu dne oskenovat na skeneru s vysokým rozlišením.
Červi, 6.1.2011
Jsou v substrátu. Jedná se nějakou směs pro pokojové rosliny, je to již nějaký čas, takže si přesně nepamatuji. Navíc to byl myslím zbytek. Červy jsem z něj vyplavil. Na ploše 1dm2 se jich vysvytovalo asi 10. Jsem si téměř jist, že se jedná pouze o... celý příspěvek >
Červi, 4.1.2011 Obsahuje fotku
Další obrázky
Červi, 4.1.2011 Obsahuje fotku
Dobrý den, dnes jsem čistě náhodou objevil v podmisce níže vyobrazené červy. Měří přibližně 1,5 - 3,5mm a jsou velmi tencí. Okem na bězném světle víceméně nerozeznatelní. Jsou citliví na světlo. Po přiblížení silného zdroje se začnou kroutit. Neví... celý příspěvek >
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika