|
Příspěvky uživatele - 193.54
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Červi, 6.1.2011 Ty výše uvedené jsou focené na makro. Ti delší červi jsou dlouzí asi 3,5mm. Více v tomto ohledu objektiv mého fotoaparátu bohužel nezvládá. Pokusím se ještě několik exemplářů odchytit a v průběhu dne oskenovat na skeneru s vysokým rozlišením. |  | Červi, 6.1.2011 Jsou v substrátu. Jedná se nějakou směs pro pokojové rosliny, je to již nějaký čas, takže si přesně nepamatuji. Navíc to byl myslím zbytek. Červy jsem z něj vyplavil. Na ploše 1dm2 se jich vysvytovalo asi 10. Jsem si téměř jist, že se jedná pouze o... celý příspěvek > |  |
|  | Červi, 4.1.2011  Další obrázky |  | Červi, 4.1.2011  Dobrý den,
dnes jsem čistě náhodou objevil v podmisce níže vyobrazené červy. Měří přibližně 1,5 - 3,5mm a jsou velmi tencí. Okem na bězném světle víceméně nerozeznatelní. Jsou citliví na světlo. Po přiblížení silného zdroje se začnou kroutit. Neví... celý příspěvek > |  |
|
|
|