Příspěvky uživatele - 84.242

Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Vlnatka, 23.2.2011 Obsahuje fotku
Zdravím všechy kytičkáře, už delší dobu se potýkám s problémem, který bych s největší pravděpodobností pojmenovala jako Vlnatka. Ibišky jsou neustále v okupaci těchto potvor a nevím, jak se jich zbavit - těch potvor ne ibišků.. o zbavení se ibišků... celý příspěvek >
Kalanchoe, 23.2.2011
Zdravím všechny kytičkářky a kytičkáře, chtěla bych se poradit ohledně mé Kalanchoe. Koupila jsem ji v perfektním stavu v plném květu a bez známek nějakého poškození škůdcem nebo podobně. V současnosti mi dělá "trochu" problém a to... celý příspěvek >
Dracaena massangeana, 23.2.2011
Aleno, diky moc za pochvalu. Jsem na ni opravdu pysna. :) Jen mi posledni dobou dela trochu starosti. Listy, co nove rasi ze stredu, tak zasychaji. Nechapu proc. Zalivku nema velkou a ani malou, rosim kazdy den.. Netusim, co by ji mohlo chybet..
O nás | Reklama | Podmínky užívání | Kontakty
(c) Lupo Media s.r.o. 2001 - 2025
DŮMACHALUPA.cz
statistika