Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
Maliny - tráva, 14.4.2008 Mám vynikající zkušenosti s herbicidem Casaron- je to granulát - sype se brzy na jaře - vypadá jak mák - sypu jen tak z lehka - jak se odpařuje potlačí plevele - 1 rok se ještě držely kopřivy a bršlice a asi do 3 let je zem naprosto čistá - sype se... celý příspěvek >
plíseň voskovka, 4.4.2008 nechte substrát pořádně vyschnout- voskovce to neuškodí Někde jsem četla, že na tuto plíseň fuguje konzervant na zeleninu - kterým se toto zaleje- ale já radím vyschnout a nakypřit
škůdce na rostlině Areca Chrysalidocar, 27.3.2008 je to červec vlnatka - používám na ni Mospilan - a je potřeba stříkat po týdnu asi 3x - je skutečně dobré otřít místa kde ji vidíte lihem ale naní to někdy 100%
hynutí roubů citrusů, 27.3.2008 Prosím poraďte - koupila jsem si loni naroubované citrusy - pěkně ujmuté na různých podnožích - přez zimu jich většina začala černat a rouby odešly- podnože zůstaly růst. Mám je na zimní zahradě.
Pepíno Gold žije, 6.4.2007 Pepíno pěstuji několik let a chce to velký květináč, hodně výživy a klidně venku a plody které nedozrají veku nechám na roslině a oni pomalu docházejí i na chodbě. Teď mám ještě jeden veliký plod trochu zavadlý ale došel a je dobrý. Pátková Třebíč