|
Příspěvky uživatele - 249.28
|
 |
Stejnou IP adresu může sdílet více přispěvatelů, kteří využívají internetové připojení od stejného poskytovatele nebo jsou uživateli počítačových sítí velkých firem a institucí. Spolehlivou zárukou autentičnosti příspěvků je proto pouze registrace a vkládání příspěvků pod svým uživatelským jménem.
|
 |
Rybíz červený - choroba?, 14.11.2011 Děkuji Vám všem za rychlé odpovědi. Zkusím ten lišejník odstranit, ránu zacelit a když to bude k ničemu, tak půjde stromek pryč a basta.
Děkuji moc za rady!! Dana |  | Rybíz červený - choroba?, 14.11.2011  Dobrý den,
posílám fototo stromkového červeného rybízu. Něco se nám udělalo na kmínku a nevíme si s tím rady. Mně to připadá při troše nadsázky jako lišejníky, ale to je asi blbost. Stromek je starý cca 6 let, rodí bohatě každý rok, ale tohle co se... celý příspěvek > |  |
|  | Název rostliny, 19.10.2011 Děkuji za odpověď!! Dana |  | Název rostliny, 18.10.2011  Dobrý den, přikládám fotku kytky, kterou jsem si vypěstovala z odnože a nyní už asi měsíc takhle kvete. Listy to má jak ibišek, květy zvláštní, po odkvětu vznikají jakoby klasy. Nevím jak ji dál pěstovat, tak prosím o radu, jestli ji někdo... celý příspěvek > |  | Vánoční hvězda, 22.8.2011 Díky moc, já jsem si to taky tak myslela. Fiknu jí někam mimo okno a hin sa hukáže :-) |  | Vánoční hvězda, 17.8.2011  Tak jsem hvězdu vyfotila a budu čekat na váš názor. |  | Vánoční hvězda, 9.8.2011 Dobrý den, mám problém s vánoční hvězdou. V zimě krásně kvetla, na jaře jsem jí přesadila, ostříhala a ona obrazila novými listy. Jenže teď začínají listy postupně schnut, žloutnout a nakonec opadnou. Jak to byl krásný stromek, tak to je hrůza.... celý příspěvek > |  | Pokojová růže, 23.11.2008 Právě jsem dostala pokojovou růži na kmínku. Manžel dostal radu v květinářství, že má být spíš na chladném a světlém místě. Dala jsem ji na parapet do ložnice, kde moc netopíme. Myslím si, že ani se zálivkou by se to v tomto období nemělo přehánět.... celý příspěvek > |  |
 |
|
|
|